ale masz z nim łączność? widzisz katalogi? bo jeśli tak to próbowałbym zrobić kopię pamięci, skasować plik map i wtedy zapisać aktywność.Podłączenie do kompa bez efektu.
potem mapy mógłbyś z powrotem zrzucić do zegarka
ale masz z nim łączność? widzisz katalogi? bo jeśli tak to próbowałbym zrobić kopię pamięci, skasować plik map i wtedy zapisać aktywność.Podłączenie do kompa bez efektu.
Z ciekawości spytam ile skonsumował baterii?basog pisze:Ok, Fenix2 był testowany na dystansie 110km, niecałe 12h zapisu, gps standardowo, bez czujników, zapis smart. Cała trasę wszystko ok. Ale po przebiegnięciu przy próbie zapisu aktywności dookoła tarczy lecą kreseczki zapisu, gdy dochodzą do końca zegarek się restartuje - nie zapisując aktywności. Po ponownym uruchomieniu ma opcję kontynuowania aktywności oraz jej zapisu... z tym samym efektem - restartu zegarka gdy dochodzi do końca.
Ma ktoś pomysł? Może plik jest za duży, żeby zapisać?
Podłączenie do kompa bez efektu.... ewentualnie jaki jest kontakt na support? Nie chcę go twardo resetować, bo chciałbym mieć zapis tej aktywności i szukam rozwiązania jak to zapisać....
Z wibracjami, podświetleniem i sygnałami dźwiękowym?cichy70 pisze:Suunto 2 z zapisem co 5 sek z paskiem HR na tych 110 pokazał zużycie 60% mi w sumie na 114 bo dołożyłem sobie 4 w bonusie
I zapisałe trening w 3 sekundy
Wiem. To było zaczepnie:) nie można porównywać podobnych parametrów na innych ustawieniach itd. Ja mogę mieć ustawione ze co kilometr zegarek mi zawibruje, przy czym wyda sygnał dźwiękowy i podświetli wyświetlacz na 15 sekund, a kolega może nie mieć nic z tych dodatków i jemu prawdopodobnie zegarek przy tej samej trasie pociągnie o 30% dłużej.Piechu pisze:A2 nie ma wibracji
Utworzyć Kurs w Garmin Connect, wgrać do Fenixa. Będziesz miał mapkę, która Cię pokieruje. A jak zejdziesz z kursu to wyświetli komunikat.jedz_budyn pisze:Ale ja chcę np. biec spory dystans, obierając co jakiś czas inny azymut bez przerywania aktywności. Jak mam to zrobić? Jakieś sugestie?
Tylko 50% w ciągu 12h?basog pisze:Kontynuowanie aktywności i ponowny zapis nadal reset... to samo po zwolnieniu miejsca map, w tej chwili jest wolnego 18MB, to powinno zmieścić plik nie?
No trudno, szukam namiaru na support garmina...
Zjadło 50% baterii.