Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Tak pytam bo widzę ze pytałeś ich o ultratrack a support odpisywał o trackback, i nie wiem czy to literówka czy dwa różne tematy 

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Odpowiedź Garmina brzmi jak napisana na odczepkę niestety.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
To prawda choć przy takim wykorzystaniu baterii jak obecne jestem w stanie to zaakceptować. Wcześniej trzymał około 11,5h teraz wychodzi na to, że osiągnie zadeklarowane 16h a to mi zupełnie wystarcza.Piechu pisze:Odpowiedź Garmina brzmi jak napisana na odczepkę niestety.
-
- Wyga
To nie serwis się oomylił tylko konsultant, niestety konsultanci nie o wszystkich funkcjach wiedzą. Mojemu sam musiałem tłumaczyć o co chodzi i z czym jest problem.jedz_budyn pisze:Tak pytam bo widzę ze pytałeś ich o ultratrack a support odpisywał o trackback, i nie wiem czy to literówka czy dwa różne tematy
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Z brakiem kompetencji konsultantów się zgodzę
czasem rozmowy o funkcjach czy zegarkach z konsultantem jest jak z panią z warzywniaka.

-
- Wyga
Macie nowy interfejs w GarminConect? Ja mam i jestem zawiedziony. Wizualnie jest okej ale liczylem ze pojawia sie nowe dane ktore da sie wygrzebac z gps np czas i dystans podbiegow, zbiegow i po płaskim i kilka innych info.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Ja jeszcze nie mam i powiem szczerze, że po tym co widziałem to wcale mi do niego nie spieszno
Miało być połączenie możliwość GC z GTC a jak dla mnie to idzie w zupełnie innym endomondowo-facebookowym kierunku :/ Nie mogli by zrobić czegoś takiego jak Movescount? Wychodzi na to, że gdy dopadnie mnie GC 2.0 jedynym sensownym miejscem/softem do analizy treningu pozostanie ST.

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
maki pisze:Macie nowy interfejs w GarminConect? Ja mam i jestem zawiedziony. Wizualnie jest okej ale liczylem ze pojawia sie nowe dane ktore da sie wygrzebac z gps np czas i dystans podbiegow, zbiegow i po płaskim i kilka innych info.
Nie mów że nie zrobili tego..... kolejna fuszera? jak tylko dostanę wejście w nowy GC zaraz atak na support

Działa już chociaż opcja z segmentami? Jeśli tak jak to rozwiązali?
- fascik
- Stary Wyga
A spróbujcie zalogować się do standardowego interfejsu i nie zamykając przegląrarki internetowej w nowej zakładce wpisać adres: connect.garmin.com/modern - czy przypadkiem nie odpali Wam nowego interfejsu?
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Page not found
- fascik
- Stary Wyga
jedz_budyn pisze:Page not found

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:46:32
- Życiówka w maratonie: 04:46:25
Witam,
mam problem z F2,
nie mogę wyciągnąć na ekran czasu odliczającego do zakończenia etapu np. interwału,
tzn. jak skonfiguruje swój trening to mam ekran workouts i tam jest: Pace i to odliczanie,
czyli czas do zakończenia rozgrzewki itp.
ale chciałbym tą wartość odliczającą dorzucić sobie do innego ekranu i nie mogę jej znaleźć.
mam problem z F2,
nie mogę wyciągnąć na ekran czasu odliczającego do zakończenia etapu np. interwału,
tzn. jak skonfiguruje swój trening to mam ekran workouts i tam jest: Pace i to odliczanie,
czyli czas do zakończenia rozgrzewki itp.
ale chciałbym tą wartość odliczającą dorzucić sobie do innego ekranu i nie mogę jej znaleźć.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
z tego co mi wiadomo, nie ma takiej możliwości
-
- Rozgrzewający Się
Ok, Fenix2 był testowany na dystansie 110km, niecałe 12h zapisu, gps standardowo, bez czujników, zapis smart. Cała trasę wszystko ok. Ale po przebiegnięciu przy próbie zapisu aktywności dookoła tarczy lecą kreseczki zapisu, gdy dochodzą do końca zegarek się restartuje - nie zapisując aktywności. Po ponownym uruchomieniu ma opcję kontynuowania aktywności oraz jej zapisu... z tym samym efektem - restartu zegarka gdy dochodzi do końca.
Ma ktoś pomysł? Może plik jest za duży, żeby zapisać?
Podłączenie do kompa bez efektu.... ewentualnie jaki jest kontakt na support? Nie chcę go twardo resetować, bo chciałbym mieć zapis tej aktywności i szukam rozwiązania jak to zapisać....
Ma ktoś pomysł? Może plik jest za duży, żeby zapisać?
Podłączenie do kompa bez efektu.... ewentualnie jaki jest kontakt na support? Nie chcę go twardo resetować, bo chciałbym mieć zapis tej aktywności i szukam rozwiązania jak to zapisać....
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Włącz kontynuację jeszcze na kilka sekund i wtedy spróbuj zapisać, jak się nie da to pozostaje dzwonić na support.