Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?

Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak pytam bo widzę ze pytałeś ich o ultratrack a support odpisywał o trackback, i nie wiem czy to literówka czy dwa różne tematy :)
PKO
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odpowiedź Garmina brzmi jak napisana na odczepkę niestety.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
jaroslavo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Odpowiedź Garmina brzmi jak napisana na odczepkę niestety.
To prawda choć przy takim wykorzystaniu baterii jak obecne jestem w stanie to zaakceptować. Wcześniej trzymał około 11,5h teraz wychodzi na to, że osiągnie zadeklarowane 16h a to mi zupełnie wystarcza.
jaroslavo
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze:Tak pytam bo widzę ze pytałeś ich o ultratrack a support odpisywał o trackback, i nie wiem czy to literówka czy dwa różne tematy :)
To nie serwis się oomylił tylko konsultant, niestety konsultanci nie o wszystkich funkcjach wiedzą. Mojemu sam musiałem tłumaczyć o co chodzi i z czym jest problem.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z brakiem kompetencji konsultantów się zgodzę :) czasem rozmowy o funkcjach czy zegarkach z konsultantem jest jak z panią z warzywniaka.
maki
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Macie nowy interfejs w GarminConect? Ja mam i jestem zawiedziony. Wizualnie jest okej ale liczylem ze pojawia sie nowe dane ktore da sie wygrzebac z gps np czas i dystans podbiegow, zbiegow i po płaskim i kilka innych info.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jeszcze nie mam i powiem szczerze, że po tym co widziałem to wcale mi do niego nie spieszno :) Miało być połączenie możliwość GC z GTC a jak dla mnie to idzie w zupełnie innym endomondowo-facebookowym kierunku :/ Nie mogli by zrobić czegoś takiego jak Movescount? Wychodzi na to, że gdy dopadnie mnie GC 2.0 jedynym sensownym miejscem/softem do analizy treningu pozostanie ST.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maki pisze:Macie nowy interfejs w GarminConect? Ja mam i jestem zawiedziony. Wizualnie jest okej ale liczylem ze pojawia sie nowe dane ktore da sie wygrzebac z gps np czas i dystans podbiegow, zbiegow i po płaskim i kilka innych info.

Nie mów że nie zrobili tego..... kolejna fuszera? jak tylko dostanę wejście w nowy GC zaraz atak na support :)
Działa już chociaż opcja z segmentami? Jeśli tak jak to rozwiązali?
Awatar użytkownika
fascik
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A spróbujcie zalogować się do standardowego interfejsu i nie zamykając przegląrarki internetowej w nowej zakładce wpisać adres: connect.garmin.com/modern - czy przypadkiem nie odpali Wam nowego interfejsu?
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Page not found
Awatar użytkownika
fascik
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze:Page not found
:( Czyli jeszcze nie przełączyli.
bielki81
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:46:32
Życiówka w maratonie: 04:46:25

Nieprzeczytany post

Witam,

mam problem z F2,
nie mogę wyciągnąć na ekran czasu odliczającego do zakończenia etapu np. interwału,
tzn. jak skonfiguruje swój trening to mam ekran workouts i tam jest: Pace i to odliczanie,
czyli czas do zakończenia rozgrzewki itp.
ale chciałbym tą wartość odliczającą dorzucić sobie do innego ekranu i nie mogę jej znaleźć.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z tego co mi wiadomo, nie ma takiej możliwości
basog
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ok, Fenix2 był testowany na dystansie 110km, niecałe 12h zapisu, gps standardowo, bez czujników, zapis smart. Cała trasę wszystko ok. Ale po przebiegnięciu przy próbie zapisu aktywności dookoła tarczy lecą kreseczki zapisu, gdy dochodzą do końca zegarek się restartuje - nie zapisując aktywności. Po ponownym uruchomieniu ma opcję kontynuowania aktywności oraz jej zapisu... z tym samym efektem - restartu zegarka gdy dochodzi do końca.
Ma ktoś pomysł? Może plik jest za duży, żeby zapisać?
Podłączenie do kompa bez efektu.... ewentualnie jaki jest kontakt na support? Nie chcę go twardo resetować, bo chciałbym mieć zapis tej aktywności i szukam rozwiązania jak to zapisać....
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Włącz kontynuację jeszcze na kilka sekund i wtedy spróbuj zapisać, jak się nie da to pozostaje dzwonić na support.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ