Wyłączyłem normalnie po treningu, wyjąłem aku do ładowania. Na drugi dzień włożyłem akumulatorki i nic. Drugi komplet baterii i też nic...

Dzisiaj przyszła po naprawie, widzę że wymienili zasobnik na baterie na nowy. W jakim kolorze macie zamknięcie bo u mnie jest szare a wydawało mi się że było czarnekuczi pisze:No i się mactronic epic popsuł ...
Wyłączyłem normalnie po treningu, wyjąłem aku do ładowania. Na drugi dzień włożyłem akumulatorki i nic. Drugi komplet baterii i też nic...
Zapomniałeś kolego o wspaniałej funkcji dimmera , który praktycznie wyłanczabar72 pisze:Stirnlampen im Test: Die Led Lenser SEO 7R
Lichtleistung: 220 Lumen
Reichweite: 130 Meter
Batterien: wiederaufladbar via USB
Rücklicht: Ja
Wasserfest: Spritzwasser geschützt
Gewicht: 93 Gramm
mam i polecam , mam jedną na zbyciu
gdzieniegdzie jeszcze można kupić dedykowany do tej serii AKUMULATOR PETZL CORE (przestali produkować ze 2 lata temu); dodatkowo jest (jeśli uda się jeszcze ściągnąć oprogramowanie;) możliwość programowania, np. ustawienie światła stabilizowanego; niestety, z tego, com przed chwilą sprawdził w google, to ceny są chore jak na produkt, który producent z oferty wycofał wcześniej, niż zakończył produkcję całej serii Tikka2; ja te akumulatorki kupiłem na jakiejś sezonowej wyprzedaży ze 3 lata temu za.. 20zł + przesyłka(paragon itp.); używam b. często, trzymają parametry, które zadeklarował producent.norkun pisze:Czy ktoś z Was ma doświadczenie z akumulatorkami w Tikka XP2? Nie wiem czy warto w nie zainwestować, a jeżeli tak w jaką markę?
czym się różnią sanyo eneloop, od panasonic eneloop?niedzielny_biegacz pisze:Ogólnie akumulatorki Sanyo Eneloop działają bez problemu w czołówkach Petzla. Mam, używam i polecam.
Panasonic przejął sanyoherson pisze:czym się różnią sanyo eneloop, od panasonic eneloop?niedzielny_biegacz pisze:Ogólnie akumulatorki Sanyo Eneloop działają bez problemu w czołówkach Petzla. Mam, używam i polecam.