Kolejny bełkot, kolejna kompromitacja szkoda czasu na czytanie Twoich wpisów, ale jak już straciłem czas to Ci odpisze. Tak w ogóle to jest wątek "Zakupy na zimowy trening" więc daruj sobie już kolejne wypociny.
ansz pisze:
Nie wmowicie mi ze w Polsce wszyscy kochaja sport. Biegaja bo lubia!
w Polsce sport amatorski nie jest popularny i nie uprawia go az tylu zeby wmawiac komus ze robimy to dla samego sportu.
nie sport amatorski w Polsce musi bys reprezentacyjny ! a markowych ciuchach i na super stadionie - albo wcale
To Cie zaskocze bo ja biegam i jeżdzę na rowerze bo akurat lubię sport. Lubię biegać i trenować nie dlatego, że mam akurat koszulkę adidasa czy buty Nike i jestem "reprezentacyjny" (hehe dramat, jaki masz mały móżdżek) Czasem zdarza mi się trenować też w koszulkach z pakietów startowych czy ciuchach "no name". Aha i nie trenuje na super stadionie. Myślę, że większość osób na tym forum ma podobne podejście do biegania jak ja.
ansz pisze:Prawdziwych biegaczy jest niewielu. ja nie jestem

jeszcze !
Nie mowilam w rzadnym miejscu ze wszyscy uprawiajacy sport amatorsko sa snobami... ale wiekszosc jest !
Takie jest moje zdanie. I niesa to bzdury i brednie bo akurat WY sie z tym niezgadzacie!
Tutaj się z Tobą zgodzę tylko w jednej kwestii, tak jesteś snobem.