GPS w telefonie i aplikacje biegowe

Pawel_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:21
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Michu pisze:Ale nie ma czegoś takiego jak premium. Jest wersja darmowa oraz pro.
nie do końca

premium tyczy się konta, a pro - aplikacji

śpieszę z wyjaśnieniami :D

premium to "rozszerzenie" naszego konta, które pozwala nam na tworzenie planów treningowych, edytowanie stref tętna, otrzymywanie danych pogodowych razem z treningiem

pro natomiast jest wersją płatną aplikacji - pozwala nam np. wybierać więcej opcji treningu jak np. pokonaj znajomego itd.

pełne porównanie znajduje się tutaj: http://www.endomondo.com/features
natomiast zakupu premium można dokonać tutaj: https://www.endomondo.com/premium

niestety, nawet w przypadku, gdy chcemy wykorzystać darmowy miesiąc, będziemy musieli połączyć kartę kredytową z naszym kontem - wtedy, jeżeli w ciągu miesiąca nie zrezygnujemy z subskrypcji premium, to po miesiącu darmowego korzystania aplikacja ściągnie pieniądze z naszego konta

mam nadzieję, że wszystko w miarę jasno opisałem :hej:
PKO
vataha1

Nieprzeczytany post

ja mam w mailu przesłanym przez sklep Sklep Play informację, że płatność miesięczna (14zł za każdy miesiąc) będzie doliczana do rachunku telefonu, nie muszę mieć karty kredytowej żeby za to zapłacić.

problem jest w tym gdzie to premium znaleźć, czy ja mam to skądś ściągnąć..? bo w mailu który dostałam na gmail po dokonaniu zakupu nie podają żadnego kodu premium, a endomondo pro w moim telefonie o niego pyta.

pomóżcie please.

p.s. a może endomondo pro/premium będzie wyglądało jak endomondo pro i dopiero przy następnym zapisanym treningu ujawnią się jego nowe możliwości?? no bo np. w tej chwili mimo podłączonego pulsometra nie mierzy tętna, no to nie wiem jak mam to cholera rozumieć :niewiem:
Awatar użytkownika
giunta
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Poskarżę się na szwankujący GPS w telefonie i od razu zapytam, niech ktoś mądry mi odpowie ;) Czy pogoda ma wpływ na sygnał? Ostatnio średnio mi łapie... a jak już złapie, to przerywa. Jest pochmurnie i co chwilę pada, ale nie wiem, czy może mieć to związek. Wcześniej działał bez zarzutów (prawie).
Awatar użytkownika
sochers
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:15
Życiówka w maratonie: 3:48:12

Nieprzeczytany post

Może mieć, tak samo to gdzie biegasz (las/pole). Masz włączone połączenie danych w trakcie biegu? Jeśli masz A-GPS w telefonie, pomaga.
BLOG: viewtopic.php?f=27&t=40946&start=435
KOMENTARZE: viewtopic.php?f=28&t=40947&start=1680

PBs: 1M - 6'09, 3000 - 12'11, 5k - 20'35, 10k - 44'15, HM - 1:47'11, M - 3:48'12
Awatar użytkownika
giunta
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Tak, mam. Chyba faktycznie problemy były przez pogodę, bo dzisiaj jest ładnie i wszystko działa. Dziękuję za odpowiedź :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ