Bielsko Białacava pisze:Co to jest BB?

iza121 pisze:u mnie w lidlach też jeszcze po parę sztuk zostało, ale już tylko same męskie rozmiary
Moje buty z lidla w końcu ujarzmiłam, przestały mnie obcierać
Po za tym jak dla mnie mają duży plus za przewiewność. Już samo chodzenie w nich sprawia, że czuć wiatr w stopy
. Po za tym można śmiało powiedzieć, że się troszkę rozczłapały (moim zdaniem pozytywnie) - nadal po poprawnym związaniu są stabilne dla stopy
. Amortyzacja jest raczej przeciętna ale w tym przedziale cenowym butów do 150zł mimo wszystko moim zdaniem nie ma konkurencji. Jak dla mnie zresztą idealna, bo nie lubię zbytnio amortyzowanych butów.
Ja mam - bo zeszłoroczne cały czas używam (brak praktycznie śladów zużycia a biegam niemało) Stare trochę grubsza podeszwa i trochę większa amortyzacja - nowe jeszcze dokładniejsze wykonanie (starym nie można było nic zarzucić) - różnica w wadze w ręku niewyczuwalna.Tadeusz106 pisze:iza121 pisze:u mnie w lidlach też jeszcze po parę sztuk zostało, ale już tylko same męskie rozmiary
Po za tym jak dla mnie mają duży plus za przewiewność. Już samo chodzenie w nich sprawia, że czuć wiatr w stopy
. Po za tym można śmiało powiedzieć, że się troszkę rozczłapały (moim zdaniem pozytywnie) - nadal po poprawnym związaniu są stabilne dla stopy
. Amortyzacja jest raczej przeciętna ale w tym przedziale cenowym butów do 150zł mimo wszystko moim zdaniem nie ma konkurencji. Jak dla mnie zresztą idealna, bo nie lubię zbytnio amortyzowanych butów.
Kto ma porównanie ze starszą wersją (chyba ubiegłe lato albo wiosna)??? nie pytam o kolory jeno o właściwości jezdne :D...
mam stare i używam ich tylko do spacerów z psem a nowe świetnie ( po 5 treningach ) się spisują , są takie bardziej "dorosłe"Tadeusz106 pisze:iza121 pisze:u mnie w lidlach też jeszcze po parę sztuk zostało, ale już tylko same męskie rozmiary
Kto ma porównanie ze starszą wersją (chyba ubiegłe lato albo wiosna)??? nie pytam o kolory jeno o właściwości jezdne :D...