Komentarz do artykułu adidas Energy Boost - TEST (video)

Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Yassith pisze:Mozna zalozyc na jedna noge boosta na druga eva i zobaczyc czy jest rozna dlugosc kroku badz utykanie ;)
yacool pisze:boost vs duramo
toż to nic nowego.
krzysiek z adamem już takie testy na tym portalu robili. (ok. 14 minuty)
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
PKO
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale, Jacku, chyba powinno Cię usatysfacjonować, że Panna Anna także w końcu sprowadza rzecz do miednicy (bolące biodro) :)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

a jesteś pewien że zwrot "wszystko idzie w biodro" dotyczył ruchów miednicy a nie sposobu spędzania świąt wielkanocnych?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szczególnie jeśli chodziło o pianki cukrowe.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaczyna boleć więc zaczyna myśleć.
Witam Cię Aniu w gronie biegaczy.
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Nie macie litości :hahaha:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:Myślę, że nagrany materiał wiele wyjaśnił w kwestii oddawania energii: to nie zasługa nowej pianki, tylko przedłużenia płytki Torsion pod śródstopie.
W adiosach Zenek wydłubywał to cudo spod śródstopia. But zyskał na miękkości i dobrym ułożeniu pod stopą. Na dynamice nie stracił.
W takim razie gdzie indziej musi tkwić źródło energii dające potężne wybicie. Może w majkołczu?
szpon72
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41 min
Życiówka w maratonie: 4.00h
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich, adidas Energy Boost. Trzy tygodnie temu przebiegłem w Boost-ach NYCHalf Marathon, mówiąc szczerze jestem pozytywnie zaskoczony. Bieg w New York-u zaczyna sie wielkim kołem w Central Park-u, jest sporo podbiegów.W Boost-ach na wybiciu czuć tą energie, biegnie się lekko i dynamcznie. Z tydzień 15-go kwietnia sprawdzę je w Boston Marathon. Pozdrwiam :hej:
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:Nie macie litości :hahaha:
U mnie to po prostu z brzydkiej zawiści. Panna Anna ma wszystko to, czego ja nie mam. Młodość, urodę, fajną stronkę www, sukcesy sportowe... aaaa, no i boosty, byłbym zapomniał :)
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szpon72 pisze:Witam wszystkich, adidas Energy Boost. Trzy tygodnie temu przebiegłem w Boost-ach NYCHalf Marathon, mówiąc szczerze jestem pozytywnie zaskoczony. Bieg w New York-u zaczyna sie wielkim kołem w Central Park-u, jest sporo podbiegów.W Boost-ach na wybiciu czuć tą energie, biegnie się lekko i dynamcznie. Z tydzień 15-go kwietnia sprawdzę je w Boston Marathon. Pozdrwiam :hej:
Dzięki za wrażenia :) Powiedz zatem, czy dało się wyczuć, czemu zawdzięczałeś tę lekkość i dynamikę? Grubej piance pod piętą? A może temu, że z przodu jest ona cieńsza, co - w połączeniu z opisywaną sztywnością podeszwy oraz Twoim wytrenowaniem - daje dobry efekt?

Pozdrowienia i sukcesu w Bostonie! Gratulacje :)
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

yacool pisze:
Kangoor5 pisze:Myślę, że nagrany materiał wiele wyjaśnił w kwestii oddawania energii: to nie zasługa nowej pianki, tylko przedłużenia płytki Torsion pod śródstopie.
W adiosach Zenek wydłubywał to cudo spod śródstopia. But zyskał na miękkości i dobrym ułożeniu pod stopą. Na dynamice nie stracił.
W takim razie gdzie indziej musi tkwić źródło energii dające potężne wybicie. Może w majkołczu?
A ja myśle że to jednak zasługa pianki. Oraz "agresywnie" wyprofilowanej podeszwy. W weekend poleciałem w boostach sporo kilometrów ( 13 sob, 26 niedz) . Kiedyś by mnie to pewnie prawie zabiło , teraz to była czysta przyjemność. Tylko oddech i rytm. O bucie nie trzeba było myśleć
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Krótki film o boostowaniu" :

https://www.youtube.com/watch?v=sYzWaex ... ata_player

Nie był kręcony z myślą o bucie ale dobre i to. Przynajmniej boost wreszcie biega :)
Obrazek
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie tylko biega, ale - o ile dobrze widzę - pomimo słoninki pod piętą potrafi nią nie walić w podłoże. Ładny lajtowy truchcik ze śródstopia i dowód na to, że ze śródstopia da się biegać i w butach ze zdrowym spadkiem (pozostaje oczywiście pytanie czy śródstopienie w takich butach jest dla stopy równie naturalne co śródstopienie w butach z zerowym spadkiem).

Spłoszyliście kurę, urwisy! :)
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hassy pisze:Nie tylko biega, ale - o ile dobrze widzę - pomimo słoninki pod piętą potrafi nią nie walić w podłoże. Ładny lajtowy truchcik ze śródstopia i dowód na to, że ze śródstopia da się biegać i w butach ze zdrowym spadkiem (pozostaje oczywiście pytanie czy śródstopienie w takich butach jest dla stopy równie naturalne co śródstopienie w butach z zerowym spadkiem).

Spłoszyliście kurę, urwisy! :)
To jest złągodzona wersja filmu. Mój pies zaliczył przynajmniej ze dwie kury. To był pierwszy jego bieg. I ostatni ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak nawiasem mówiąc, zaplanowałem sobie wcześniej, że pobiegnę jakoś ładniej, rytmicznie "yacoolem" bo czasami próbuję. ALe jak kolega wpadł z kamerą to zapomniałem i jest jak jest ... :/
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ