Kupiłem ze Stoora, bokserki, zestaw getry+longsleeve i golf (jako drugą warstwę na większe chłody). Dziś nad ranem temperatura 2 stopnie C (odczuwalna ze względu na wiatr -1). Ubrałem wszystko co kupiłem na siebie + lekki dres (tak jak zwykle), bojąc się, że może być nieco za ciepło. I było - biegnąc z wiatrem porozpinałem dres i w sumie było ok. Pod wiatr chłodzenie już było lepsze
Ogólne wrażenia pozytywne - na dystansie 7,5 km nie obtarło mi sutków, z odprowadzaniem potu jest podobnie jak z innymi syntetycznymi tkaninami - na tyle obficie sie pocę ze na plecach i tak mam kałużę

. Lekkie i trzymające ciepło - komfortowo (no może jednak trochę było za ciepło ale to już moja wina) było do końca. Wykręciłem też niezłe jak na mnie tempo dzisiaj, ale ciężko stwierdzić jaki udział ma w tym dyspozycja dnia a jaki lżejszy ubiór
Rozmiarowo jest w sumie na styk (200 cm wzrostu przy 108 kg) - materiał elastyczny to się dopasował, więc wciąż było wygodnie. Opinanie odczuwałem na brzuchu (jak go zgubie to przestanie być to problemem

) i o dziwo na łydkach.
Mam pytanie do pana ze sklepu Stoor, nie dałoby się zrobić przyszłościowo nieco większego rozmiaru dla większych zawodników - 3XL? Są lpany poszerzenia oferty o nowe ubrania?
Ogólnie duży pozytyw - dobry stosunek jakości do ceny

Pozdrawiam

Chyba polubię tą markę