Coś w tym jest, chyba coraz częściej zapominam, że ten sport to proste, nieskomplikowane wprawianie ciała w ruch, które sami sobie komplikujemy.
Kupię epica do którego i tak się skłaniałem z uwagi na rodzimą produkcję.
A wiesz, że całkiem sympatycznie wygląda... 120 lumenów wystarczy w zupełności...Miło, jeśli byłyby sensownie rozproszone, nie skupione, mam nadzieję, że tak jest...Stabilizacja + 7h, zakładając, że nie celujesz w ultraherson pisze:Poszedłem po taniości i nabyłem http://www.decathlon.pl/czoowka-onnight ... 02506.html
Dzięki. NADambicja i ślepa chęć realizacji założenia treningowego, inaczej zwana głupotą, sprawiła, że teraz muszę szczególnie o nie zadbać. Czuję, że idzie ku dobremu, dzisiaj rowerem do pracy, a przy schodzeniu po schodach, nie było bólu ciągłego...P@weł pisze:Miłego użytkowania i nie przesadzaj z tą "radością nocną", o kolanka trzeba dbać
![]()
ueee to odpada ale ze zdjęć na .nl wychodzi, że ma jakiś zoom czy cuśherson pisze:Dyfuzora nie ma. Trudno mi się odnieść do innych, bo nie miałem okazji porównania, ale widoczny jest główny snop światła ( punktowo ), a przy okazji myślę, że 1m - 1,5m na boki.
Ze zdjęć to wynika, jakby całkiem wystarczająco rozpraszałaPiechu pisze:ueee to odpada ale ze zdjęć na .nl wychodzi, że ma jakiś zoom czy cuś
jutro zostawię ją włączoną, zmierzę czas działaniakuczlaw pisze:Sprawdzałeś juz w praktyce ile pociągnie naładowana na max mocy?
aleś się czepił tego dyfuzoraPiechu pisze:ueee to odpada ale ze zdjęć na .nl wychodzi, że ma jakiś zoom czy cuśherson pisze:Dyfuzora nie ma. Trudno mi się odnieść do innych, bo nie miałem okazji porównania, ale widoczny jest główny snop światła ( punktowo ), a przy okazji myślę, że 1m - 1,5m na boki.