Garmin 920xt
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
kupując 920xt wybrałem wersję bez paska HRM RUN(nie są mi potrzebne do szczęścia te dane), chciałbym się upewnić na 100%- 920 bez problemu współpracuje z normalnym czujnikiem Garmina HRM Premium 3 ?
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
rockduck pisze:kupując 920xt wybrałem wersję bez paska HRM RUN(nie są mi potrzebne do szczęścia te dane), chciałbym się upewnić na 100%- 920 bez problemu współpracuje z normalnym czujnikiem Garmina HRM Premium 3 ?
z każdym czujnikiem HRM Garmina.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
mogłeś kupić z HRM RUN i sprzedać lepiej byś wyszedł zakładam że kupiłeś 920 bez HR za 1999zł , teraz za zwykły zapłacisz ok 200złrockduck pisze:kupując 920xt wybrałem wersję bez paska HRM RUN(nie są mi potrzebne do szczęścia te dane), chciałbym się upewnić na 100%- 920 bez problemu współpracuje z normalnym czujnikiem Garmina HRM Premium 3 ?
HRM RUN można sprzedać za 380zł , cena sklepowa 400zł
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Dałem 1750 PLN za wersję bez paska
nie chciało mi się kupować i sprzedawać a pasek dokupilem za 120 PLN plus przesyłka

- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Hrm 3 premium, tego starego to ja nie mogłem nosić - tak mnie obcieral
-
- Rozgrzewający Się
Ja swoj 920 xt odesle chyba na gwarancje nie mam juz sily... Wifi z zadnym sie nie laczy.... Aktualizacji zegarek nie chce instalowac. Nachylenie strasznie skacze do wartosci nawet minusowych a wbiegam pod gorke i tempo biegu czasem pokazuje spore glupoty
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Dlaczego "chyba"? Jeżeli masz wadliwy egzemplarz to odsyłaj.szynas222 pisze:Ja swoj 920 xt odesle chyba na gwarancje nie mam juz sily... Wifi z zadnym sie nie laczy.... Aktualizacji zegarek nie chce instalowac. Nachylenie strasznie skacze do wartosci nawet minusowych a wbiegam pod gorke i tempo biegu czasem pokazuje spore glupoty
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

-
- Stary Wyga
bawię się od wczoraj 920 i też miałem problemy z WiFi jednak okazało się jak poczytałem na zagranicznych forach , problemem nie jest zegarek a GE nie lubię tego programu ,
pierwszy raz jak ustawiłem sieci połączył się parę razy i nic walczyłem z 2 godziny , potem przeinstalowałem GE zainstalowałem dwie tarcze zegara z Garmin IQ i wywaliłem sieci jak wcześniej wpisałem raz jeszcze na nowo i działa testowałem z 20-30 razy łączy się bez problemu mam soft beta 2.64
Aktualizację najlepiej robić gotowym plikiem , który pakujemy do zegarka potem plik jest sam usuwany przez urządzenie
nie rozgryzłem tylko patentu na wpisywanie nowych sieci WiFi , okienko z sieciami pokazuję się tylko jak pierwszy raz po instalacji GE podłączam 920 , może jest patent jak
wywołać okienko z sieciami , moim zdaniem łatwiej będzie obsługiwać sieci jak z poziomu 920 będzie można dodać sieć i wpisać hasło lub np przez smartfon GC
pierwszy raz jak ustawiłem sieci połączył się parę razy i nic walczyłem z 2 godziny , potem przeinstalowałem GE zainstalowałem dwie tarcze zegara z Garmin IQ i wywaliłem sieci jak wcześniej wpisałem raz jeszcze na nowo i działa testowałem z 20-30 razy łączy się bez problemu mam soft beta 2.64
Aktualizację najlepiej robić gotowym plikiem , który pakujemy do zegarka potem plik jest sam usuwany przez urządzenie
nie rozgryzłem tylko patentu na wpisywanie nowych sieci WiFi , okienko z sieciami pokazuję się tylko jak pierwszy raz po instalacji GE podłączam 920 , może jest patent jak
wywołać okienko z sieciami , moim zdaniem łatwiej będzie obsługiwać sieci jak z poziomu 920 będzie można dodać sieć i wpisać hasło lub np przez smartfon GC
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
nie wiem co macie że wifi nie łączy, u mnie odbywa się to bez problemu.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
mnie zdąży zsynchronizować trening jak się jeszcze przed domem rozciągam 

- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Mi też, ale raczej nie po wi-fi, wydaje mi się że po BT bo mam cały czas spięty z telefonem.rockduck pisze:mnie zdąży zsynchronizować trening jak się jeszcze przed domem rozciągam
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

-
- Rozgrzewający Się
Jak ten plik z aktualizacja wrzucic do zegarka bo nie rozumiem? Instalowalem garmin express na innym komputerze i nic nie pomaga zegarek probuje sie polaczyc i caly wyskakuje blad
- GoUltra.pl
- Wyga
- Kontakt:
Jak zainstalować aktualizację znajdziesz u mnie w poradniku krok po kroku
http://www.goultra.pl/instalowanie-conn ... min-920xt/
Pozdro
Jacek
Pozdro
Jacek
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
-
- Rozgrzewający Się
GoUltra.pl pisze:Jak zainstalować aktualizację znajdziesz u mnie w poradniku krok po kroku
Pozdro
Jacek
Chyba sie nie zrozumielismy nie chce instalowac nic beta...Po prostu w garmin express pojawila sie aktualiazacja wifi 620/920 instaluje ja w programie i jest ok .. Pozniej przechodze do zegarka jest tam informacja czy zainstalowac biore ok i po chwili jak startuje pasek wyskakuje blad aktualizacji i nic nie moge zrobic ....
Z wifi nadal sie nie laczy, nachylenie tez skacze...W serwisie rozkladaja rece..Troche sie zawiodlem na tym zegarku....