Asics GEL-PURSUIT 2
Asfalt beton i las - 1100 km
Kupiłem drugie i nawet przebiegłem w nich debiutancki maraton.
Cena - jak poszukasz poniżej 150 zł.
Buty - ścieżki leśne, droga nieutwardzona. [192 cm/113 kg]
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziękuję za odpowiedzi. 
Edycja: wybrałem wczoraj buty ELIOPRIME w cenie 250 zł. Nastawiłem się na zakup "EKIDEN PRIME" za 180 zł ale po przymierzeniu miałem dziwne uczucie, że mogę sobie w nich kostkę zwichnąć. Najlepsze jednak były buty Asics jednak cena była ponad 400 zł. Nike nie mierzyłem, ponieważ nie mam zaufania do tej marki. Jakoś najmniej zawsze zadowolony byłem z ich obuwia. Ogólnie pierwszy raz byłem w Decathlon i muszę przyznać, że fajny sklep. Kupiłem przy okazji spodnie. Wydałem tam blisko 350 zł. Jednak minus taki, że chciałem założyć kartę Decathlon, a mieli ponoć awarię. Polecili mi założyć internetowo ale mi zależało, aby te zakupy wliczyć. Bo przecież przez najbliższe parę lat nie kupię już butów do biegania. A to dosyć wysoki wydatek.
Mam nadzieję, ze często będę korzystać z oferty Decathlon.

Edycja: wybrałem wczoraj buty ELIOPRIME w cenie 250 zł. Nastawiłem się na zakup "EKIDEN PRIME" za 180 zł ale po przymierzeniu miałem dziwne uczucie, że mogę sobie w nich kostkę zwichnąć. Najlepsze jednak były buty Asics jednak cena była ponad 400 zł. Nike nie mierzyłem, ponieważ nie mam zaufania do tej marki. Jakoś najmniej zawsze zadowolony byłem z ich obuwia. Ogólnie pierwszy raz byłem w Decathlon i muszę przyznać, że fajny sklep. Kupiłem przy okazji spodnie. Wydałem tam blisko 350 zł. Jednak minus taki, że chciałem założyć kartę Decathlon, a mieli ponoć awarię. Polecili mi założyć internetowo ale mi zależało, aby te zakupy wliczyć. Bo przecież przez najbliższe parę lat nie kupię już butów do biegania. A to dosyć wysoki wydatek.
Mam nadzieję, ze często będę korzystać z oferty Decathlon.

-
- Wyga
Przepraszam za późną odpowiedź. Jeżeli masz paragon ze sklepu to możesz założyć na stronie internetowej Decathlonu konto, wygenerować kartę i dodać paragon do karty. Trzeba wpisać kilka danych z paragonu do formularza na stronie i po kilku dniach ktoś powinien to sprawdzić i dodać do Twojej karty. Tak więc nic nie przepadło.
Nie pamiętam tylko czy jest jakiś limit jak szybko trzeba dodać paragon, czy tydzień czy miesiąc, coś mi świta w głowie ale nie nie mogę sobie przypomnieć. Być może nie ma limitu czasu.

-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za odpowiedź. Spróbuję tak zrobić. Co do butów to jeszcze nie testowałem ze względu na pogodę. Wczoraj padało to biegałem w starych. Szkoda mi troszkę nowych butów na złą pogodę. Dzisiaj prawdopodobnie zamówię zegarek Polar M400 i będę miał już wszystko... 
Edycja: Dodanie paragonu może trwać do 48h czyli chyba nie ma okresu w którym nie można dodać paragonu tylko rozpatrują go w 2 dni. W sumie nie czytałem dokładnie regulaminu.

Edycja: Dodanie paragonu może trwać do 48h czyli chyba nie ma okresu w którym nie można dodać paragonu tylko rozpatrują go w 2 dni. W sumie nie czytałem dokładnie regulaminu.