krzysztof jot pisze:biegam w Ultra - na pewno nie są to buty szybkie, są bardzo mocno amortyzowane, i są bardzo wygodne (oczywiście o ile pasują do stopy, bo kilka plastikowych elementów może też skutecznie przeszkadzać). Poza tym - but jak but, za pół roku i tak trza kupić kolejny. Podejrzewam, że Nike pokaże tez coś ciekawego i o połowę tańszego. Może np Pegasus 32 alba Lunarglide 7piotrek90 pisze:Jadę jutro po te kapcie (ultra boost). Zobaczę co warte.
Chyba że ktoś już testował tą tańszą pumę vs. ultra boost ? Albo chociaż miał oba kapcie na nogach i się może wypowiedzieć..
Pare moich wstępnych uwag o Ultra Boostach - http://tiny.pl/q38x3
Czytałem

Za półroku nowe buty? WOW Pamiętam miałem parę Scarpa, co prawda to buty nie do biegania były ale miałem je 7 lat

A no i jest jeszcze ta Puma Ignite.
UPDATE: miałem dziś buty na nogach. Wydają się solidnie wykonane, no może poza podeszwą buta, nie wiem ile ta siateczka wytrzyma kilometrów. Najfajniejszą rzeczą jest budowa buta, ta ala skarpeta. Mocno opina stopę ale nie czuć tego. Materiał z którego jest wykonany but wydaje się delikatny (Kinvara 4 zrobiła mi z palca jeden wielki bąbel). But testowałem w intersport, ponieważ w sklepie adidasa w Galerii Krakowskiej nie ma męskich tych butów i nie będzie, co jest w moim odczuciu SKANDALEM ! (Żenada) Czyli nie ma szans w Kraku, kupić i przetestować z możliwością o której pisał tu jeden z kolegów, co jest kolejną Żenadą, ale Kraków.... jak to Kraków wiadomo... "nic się nie dzieje, siedzimy.."