Odzież do biegania Nessi

Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 47,48
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mszary pisze:Szkoda że nie macie w ofercie też takich technicznych bluz z ciasnymi kapturami...
Nie mamy teraz:) W związku z tym, że jesteśmy tak zwaną firmą garażową, zaczynaliśmy od 0, musieliśmy wypracować własny kapitał na dalsze inwestycje i rozwój. To, że mamy takie halo, że wszystko szyjemy w Polsce, to też wymaga od nas większego wysiłku a co za tym idzie większych nakładów finansowych, aby być konkurencyjnym na rynku. Nie narzekamy, broń boże, nie zawsze na pewne rzeczy nas po prostu nie stać w danym czasie, a że chcemy zrobić to dobrze, to wymaga to większego nakładu pracy i kapitału. Bo to nie sztuka zrobić u Azjaty bluzę która mają wszyscy tylko metki się zmieniają:) My chcemy robić coś innego:) Powiem, Ci tylko tak, na papierze projekt już jest:) Im więcej rzeczy sprzedamy tym szybciej będziemy się rozwijać:)
PKO
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:
mszary pisze:Szkoda że nie macie w ofercie też takich technicznych bluz z ciasnymi kapturami...
Nie mamy teraz:) W związku z tym, że jesteśmy tak zwaną firmą garażową, zaczynaliśmy od 0, musieliśmy wypracować własny kapitał na dalsze inwestycje i rozwój. To, że mamy takie halo, że wszystko szyjemy w Polsce, to też wymaga od nas większego wysiłku a co za tym idzie większych nakładów finansowych, aby być konkurencyjnym na rynku. Nie narzekamy, broń boże, nie zawsze na pewne rzeczy nas po prostu nie stać w danym czasie, a że chcemy zrobić to dobrze, to wymaga to większego nakładu pracy i kapitału. Bo to nie sztuka zrobić u Azjaty bluzę która mają wszyscy tylko metki się zmieniają:) My chcemy robić coś innego:) Powiem, Ci tylko tak, na papierze projekt już jest:) Im więcej rzeczy sprzedamy tym szybciej będziemy się rozwijać:)
Czekam zatem - bo faktycznie kupować coś za olbrzymie pieniądze szyte coś u Azjaty za grosze to też mi się nie widzi.
Kupuję to o czym piszecie i życzę szczęścia w rozwoju.
cava pisze:
mszary pisze:Wszystko fajne, tylko dlaczego my faceci musimy biegać w czarnych spodenkach i leginsach? Dlaczego dla nas nie ma kolorów?
Bo jak są kolorowe to nie chcecie kupować.
Wasza własna wina.
Ja chcę :hej: tylko nie za ileś tam setek bo nike czy jakiś under armour :grr:
ronja
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

- też wypowiadam się za wersją zaraz za kolano i z tyłu nieco wyciętą, jest najbardziej uniwersalna, jak ktoś chce nosić kompresję etc lub lubi mieć wolną łydkę.

- nawet płaskie szwy są makabryczne na długich dystansach... w ich miejscu chętnie robią się obtarcia, a to jest koszmar. fakt, nie codziennie robimy długie wybiegania, ale lubię dobre ciuchy, na których można polegać (i raczej wyspecjalizowane)

- jak najbardziej brakuje kolorowych ciuchów z wzorami ala Buff dla facetów! mąż kupuje koszulki rowerowe, te są często naprawdę ciekawe (i niektórzy umieją nosić w tych kieszonkach z tyłu np. bidony, nie wiem jak to robią...)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Od dziś kominy termo na chłodne i mroźne dni -20%.

http://bit.ly/kominy_Nessi

Obrazek
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wprowadziliśmy nie tylko nową kolekcje ale także zastosowaliśmy kilka technicznych zmian na sklepie. Wszystkie sugestie mile widziane. Graficznie jeszcze pracujemy, ale np zdjęcia są duże, widać produkt. Upraszczamy najbardziej jak to tylko możliwe.

http://www.e-nessi.pl/
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

kapitalne macie ciuchy!
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

krzysztof jot pisze:link masz w stopce...

odnośnie e-nessi
jak na "dzisiejsze" standardy - strona nie powala, sklep nie jest wzorowy, zwłaszcza np. zdjęcia produktów.
Tak na szybko oglądam leginsy i koszulki.
- dlaczego te obrazki takie małe ?
- zoom tez niewielki i zle to działa
- leginsy - trzy zdjecia wszystkie z boku
- koszulki - trzy zdjecia wszystkie z przodu

A chciałbym jedno ogólne, widok z boku, tyłu, przodu, duże zbliżenie na tkaninę, zbliżenie na elementy wykończenia typu szycie, suwaki, napisy, itp itd...
Teraz ten sklep wygląda na 3+, bywa że na allegro lepiej sa zrobione aukcje - a w sklepie internetowym towar sprzedaje zdjęcie.Zresztą - pewnie to wiecie :)

Mysle że w branży sportowej jest wiele super zrobionych e-sklepów, ja mam pod ręką akurat sklep massimo dutti - i tu wiem po zdjeciach co kupuje :)

http://www.massimodutti.com/pl/pl/men/s ... olorId=812

http://www.massimodutti.com/pl/pl/men/s ... olorId=401
Hej, popatrz z ciekawości bo wiele poprawiliśmy liczę na Twoją opinie:)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolorowe legginsy z pasem wielofunkcyjnym. Na Cracovia Półmaraton kilka Pań śmigało. Może są tutaj na forum, chętnie poznam opinie po starcie. Jak się spisały.
2 panie widziałem osobiście w zielonych.

Obrazek
puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

będą skarpety k1 w większych rozmiarach w tej promocji?
Awatar użytkownika
kuczi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:20
Życiówka w maratonie: 3:30:12
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam.
Jeżeli chodzi o e-sklep to brakuje mi oddzielnych działów dla mężczyzn i kobiet. Łatwiej byłoby nawigować a tu gdzie nie wejdę to damskie ciuszki, bez obrazy koleżanki :)

Druga sprawa to powrót w tył, nie przenosi do ostatnio przeglądanej rzeczy.

Używam od wiosny dwóch par skarpetek RS i złego słowa nie powiem tylko rozmiarowka zaniżona. Kupiłem 41-43 a noszę 42 i są jak dla mnie idealnie dopasowane. Nie wiem, jakbym miał większą nogę np 43 to zapewne musiałbym kupić rozmiar większy. Moze warto dodać jeszcze długość w centymetrach?
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Co do skarpet K1, jest w przygotowaniu całkiem nowy model, więc w większym rozmiarze już nie będzie.

Co do sklepu, cały czas nad nim pracujemy, te sugestie są bardzo ciekawe już je wpisaliśmy do grafika. Dzięki.

Skarpety RS są specyficzne, muszą być tak dopasowane, dlatego gdy ktoś ma rozmiar 43 proponujmy wziąć rozmiar większe. Dodam, że już jest w opracowaniu model następny, który będzie troszkę inaczej skonstruowany. Dzięki za opinie!
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Które z Waszych skarpetek są najcieńsze?
Interesują mnie skarpetki jak najniższe, typu "stopki".
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Najniższe i najcieńsze to model RS.
Awatar użytkownika
krzysztof jot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nessi pisze:
krzysztof jot pisze:link masz w stopce...

Hej, popatrz z ciekawości bo wiele poprawiliśmy liczę na Twoją opinie:)
hmmm - naprawdę spore zmiany :)
nareszcie na zdjęciach widać tkaninę - fajne duże obrazki, to powinno dać efekt.
Nie wypowiadam sie na tematy techniczngo działania strony, mam wrażenie że nie jest to szczyt obecnych możliwości w tej dziedzinie, ale takie sprawy "wygładza" się w trakcie, przyspiesza, modyfikuje...

No i gratuluje damskiej kolekcji kolorowych leginsów - powalają :).
Notabene, jest gdzieś w Kielcach większy wybór waszego asortymentu ? Skarpetki, rękawiczki, bielizna ?
Pozdrawiam
Krzysztof
-
www: http://www.biegamwmiescie.pl/
facebook: https://goo.gl/OEr4q4
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wreszcie kolorowe (i nie tylko różowe!) ciuchy dla kobiet, jak wspaniale! :)
I od razu mam dwa pytania:
1. Czy ten pas wielofunkcyjny jest wszyty do legginsów na stałe? Czy można go "odczepić" i korzystać z niego w różnych okolicznościach?
2. Czy Wasz sklep w Kętach będzie otwarty między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Bo akurat będę (obóz biegowy bieganie.pl :spoko: ) i chętnie bym w wolnej chwili wpadła i coś zmierzyła, pomacała, kupiła :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ