A może znasz jakąś koleżankę biegaczkę dla dotrzymania mi towarzystwa?? żebym taka rodzynka nie była, co?????
Buty w Szczecinie
- Ula
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
My będziemy biegać po Puszczy Bukowej ale chyba nie ma przeszkód aby zróżnicować sobie trasy.
A może znasz jakąś koleżankę biegaczkę dla dotrzymania mi towarzystwa?? żebym taka rodzynka nie była, co?????
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Wracając do tematu butów w Szczecinie to mam buty damskie (adidas) kupione tutaj i gdy próbowałam się przy kupnie przejść, przetruchtać w sklepie we wszystkich przymierzanych parach nikt się nie dziwił. Cierpliwości okazano mi wiele choć pewnie więcej porad by się przydało.
Ten sklep mieści się w centrum Piast (tam gdzie Hypernova i Media).
Inny pozytywny przykład to ten naprzeciwko kin Kosmos i Pionier mniej więcej.
Schwedt jest również godne polecenia.
Buty damskie w małych rozmiarach są zdecydowanie łatwiejsze do zdobycia niż duże męskie. :taktak:
Ten sklep mieści się w centrum Piast (tam gdzie Hypernova i Media).
Inny pozytywny przykład to ten naprzeciwko kin Kosmos i Pionier mniej więcej.
Schwedt jest również godne polecenia.
Buty damskie w małych rozmiarach są zdecydowanie łatwiejsze do zdobycia niż duże męskie. :taktak:
- Ula
- Zaprawiony W Bojach

Ja też byłam w tych sklepach, ale numeru 36 nie mieli..a pradą jest fakt że na przeciwko kosmosu mają rzeczywiście cierpliwą obsługę..jednak buty nie dla mojej stopy...niestety.
W następny piątek jade do Schwedt..może ktoś zna jakiś tamtejszy sklep oprócz Oder Center, który jest wart polecenia?
-----------
Karola a jakie ty buty nosisz?? ja potrzebuję na biegi po twardym podłożu (99% trasy betonik) i wąskie (mam szczupłą stopę)
W następny piątek jade do Schwedt..może ktoś zna jakiś tamtejszy sklep oprócz Oder Center, który jest wart polecenia?
-----------
Karola a jakie ty buty nosisz?? ja potrzebuję na biegi po twardym podłożu (99% trasy betonik) i wąskie (mam szczupłą stopę)
- Ula
- Zaprawiony W Bojach

hehe też też :D (podobno)
Co do biegania po miękkim to chetnie ale po Puszczy sama boję się biegać, już raz zgwałcono tam biegaczkę parę lat temu....wolę nie ryzykować, a nie mam nikogo pod reką do wspólnego truchtania
Co do biegania po miękkim to chetnie ale po Puszczy sama boję się biegać, już raz zgwałcono tam biegaczkę parę lat temu....wolę nie ryzykować, a nie mam nikogo pod reką do wspólnego truchtania
- spider1
- Wyga

wszystko mozna zaaranzowac przez net.
zrobilem wlasnie 2 kolka wkolo Glebokiego. super. duzo ludzi i psow, ale reszta 100% zadowolenia.
tak w przerwie miedzy kielbasa i pieczenia.
:D
raj
zrobilem wlasnie 2 kolka wkolo Glebokiego. super. duzo ludzi i psow, ale reszta 100% zadowolenia.
tak w przerwie miedzy kielbasa i pieczenia.
:D
raj
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
tak w sumie to jest juz jakaś grupka osób ze Szczecina i okolic:
1 Ula
2 Piotrek
3 Spider1
4 Karola (zainteresowana spotkaniami biegowymi??!!)
5 no i ja
czyli możemy poważnie pomyśleć o spotkaniu, miejscu, czasie itp.
Jakie propozycje, może od razu pomyślmy nad nazwą naszej grupy biegowej i przejdziemy do forum "Zacznij Biegać"
ze świątecznymi pozdrowieniami
przemek
1 Ula
2 Piotrek
3 Spider1
4 Karola (zainteresowana spotkaniami biegowymi??!!)
5 no i ja
czyli możemy poważnie pomyśleć o spotkaniu, miejscu, czasie itp.
Jakie propozycje, może od razu pomyślmy nad nazwą naszej grupy biegowej i przejdziemy do forum "Zacznij Biegać"
ze świątecznymi pozdrowieniami
przemek
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
spider a ile jest km wokół głebokiego??
chyba są tam zawody na nowy rok prawda??
chyba są tam zawody na nowy rok prawda??
www.kolarstwo.z.pl
- spider1
- Wyga

glebokie wkolo 5,3km. pomiar rowerowy. dobre miejsce, mozna dodawac po kolku. cos tam w sylwestra sie odbywa, ale to akurat nie dla mnie. sylwester to sylwester, impreza.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Teraz trudno jest mi się umawiać na biegowe spotkania. Biegam na Warszewie gdy mi czas pozwala, a że pewnie jeszcze jakiś czas poprzytłacza mnie nadmiar obowiązków
( a jeszcze się chorowało to nazbierało się zaległości) to do mojego najbliższego startu pod koniec maja będę się przygotowywać samodzielnie.
Potem zobaczymy (się
).
Ula: buty mam z nieskomplikowaną amortyzacja i zakładam że to wystarczy do takiego amatorskiego biegania jakie preferuje niestety po twardym. Pewnie dziewczyny z forum biegające więcej poradzą Ci lepiej jakie buty kupić.
Potem zobaczymy (się
Ula: buty mam z nieskomplikowaną amortyzacja i zakładam że to wystarczy do takiego amatorskiego biegania jakie preferuje niestety po twardym. Pewnie dziewczyny z forum biegające więcej poradzą Ci lepiej jakie buty kupić.
- Ula
- Zaprawiony W Bojach

Ja tez twarde preferuję choć wiem że to o wiele szkodliwsze niż miękkie podłoże. Jutro wybieram sie na ponowny rekonesans, mam nadzieje ze cos znajde!:niewiem: