Nowa oferta Newline
- RadekW
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
festin, niestety nie mam strony www, gdzie mógłbym trzymać zdjęcia linkowane do biegania. Wklejanie zdjęć tutaj nie wyjdzie mi więc.
... a może byśmy stworzyli team jako 'oddolna inicjatywa społeczna dla ożywienia sprzętu'. Ja wysyłałbym opis jako tekst do nowego postu, a Ty mógłbyś zamieszczać jako wiadomość zdjęcie przedmiotu opisu, które wcześniej wysłałbym Tobie e-mailem.
Rozwiązanie to jest dosyć, powiedziałbym 'chałupnicze' w stosunku do obróbki Adamma. Innym minusem byłoby to, że tylko osoby wtajemniczone wiedziałyby gdzie mogą spotkać nowe opisy (nie w dziale Sprzęt, tylko na Forum Dyskusyjnym !!!!). Natomiast wielką zaletą tutaj byłaby aktualność dzielenia się informacją z innymi biegaczami. Rozważając wszystkie za i przeciw, myślę, że warto poświęcić formę prezentacji, na rzecz przekazywania 'gorących' informacji.
Jeżeli zgodziłbyś się pomóc mi, to ruszylibyśmy od następnego tygodnia.
Chętnie usłuszałbym również komentarz innych biegaczy - internautów oraz oczywiście Adamma
... a może byśmy stworzyli team jako 'oddolna inicjatywa społeczna dla ożywienia sprzętu'. Ja wysyłałbym opis jako tekst do nowego postu, a Ty mógłbyś zamieszczać jako wiadomość zdjęcie przedmiotu opisu, które wcześniej wysłałbym Tobie e-mailem.
Rozwiązanie to jest dosyć, powiedziałbym 'chałupnicze' w stosunku do obróbki Adamma. Innym minusem byłoby to, że tylko osoby wtajemniczone wiedziałyby gdzie mogą spotkać nowe opisy (nie w dziale Sprzęt, tylko na Forum Dyskusyjnym !!!!). Natomiast wielką zaletą tutaj byłaby aktualność dzielenia się informacją z innymi biegaczami. Rozważając wszystkie za i przeciw, myślę, że warto poświęcić formę prezentacji, na rzecz przekazywania 'gorących' informacji.
Jeżeli zgodziłbyś się pomóc mi, to ruszylibyśmy od następnego tygodnia.
Chętnie usłuszałbym również komentarz innych biegaczy - internautów oraz oczywiście Adamma
Pozdrawiam,
Radek
Radek
- RadekW
- Stary Wyga
zdięki bardzo festin,
ruszamy od najbliższej środy !
za pierwszy ogień pójdą zaległe (lecz mam nadzieje nie nieprzeterminowane) opisy. Później skupimy się na ostatnich zakupach obuwniczych i najnowszej jesienno - zimowej kolekcji New Line bo właśnie dostałem zamówioną przesyłkę. Wszystko będzie jak świeże bułki !
ruszamy od najbliższej środy !
za pierwszy ogień pójdą zaległe (lecz mam nadzieje nie nieprzeterminowane) opisy. Później skupimy się na ostatnich zakupach obuwniczych i najnowszej jesienno - zimowej kolekcji New Line bo właśnie dostałem zamówioną przesyłkę. Wszystko będzie jak świeże bułki !
Pozdrawiam,
Radek
Radek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W końcu i ja mam katalog. Wszystko bardzo fajne, na pewno kiedyś coś sobie z tego kupię, ale najbardziej podoba mi sie strona numer 30...
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chciałem dodać, ale nie byłem pewny.
Oczywiście mam dużo pytań. Na przykład o leginsy. Pewnie już to gdzieś na forum jest, ale interesuje mnie, czy ktoś z Was biegał w leginsach Dry N (Nisus lub Falco, R.T.C.) w temperaturch ujemnych (podchodzące pod -10.) i czy nie było w nich zimno. No i z kolei w drugą stronę, czy ktoś w tych leginsach startował w lecie? I czy wtedy nie ugotował sobie na twardo...jajek na kolacje na mecie.
Potrzebowałbym jakis stuff do biegania w zimie i(!) rajdów przygodowych w lecie.....
Oczywiście nie wiedziałbym za Chiny czy kupić L-kę, czy XL-kę, bo chyba gorszej rzeczy sobie nie mogę wyobrazić niż za krótkie leginsy.
Pozdrawiam.
Oczywiście mam dużo pytań. Na przykład o leginsy. Pewnie już to gdzieś na forum jest, ale interesuje mnie, czy ktoś z Was biegał w leginsach Dry N (Nisus lub Falco, R.T.C.) w temperaturch ujemnych (podchodzące pod -10.) i czy nie było w nich zimno. No i z kolei w drugą stronę, czy ktoś w tych leginsach startował w lecie? I czy wtedy nie ugotował sobie na twardo...jajek na kolacje na mecie.
Potrzebowałbym jakis stuff do biegania w zimie i(!) rajdów przygodowych w lecie.....
Oczywiście nie wiedziałbym za Chiny czy kupić L-kę, czy XL-kę, bo chyba gorszej rzeczy sobie nie mogę wyobrazić niż za krótkie leginsy.
Pozdrawiam.

- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Uff, już sądziłem, ze Kazig rzuca bieganie 
Jako stworzenie balansujące na cienkiej linie pomiędzy S a M bardzo mnie interesuje, czy granice rozmiarów odpowiadają polskim? Nigdzie w katalogu nie mogę tego namierzyć...

Jako stworzenie balansujące na cienkiej linie pomiędzy S a M bardzo mnie interesuje, czy granice rozmiarów odpowiadają polskim? Nigdzie w katalogu nie mogę tego namierzyć...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- herson
- Zaprawiony W Bojach
No w koncu i ja doczekalem sie na katalog.
Wszystko jest jak zwykle ladne i piekne, tylko czy nie uwazacie ze ciut za drogie ( mam na mysli np. kolekcje rowerowa) ?
Czy rosnie kolejny potentat odziezy sportowej ktoremu trzeba bedzie placic za tzw metke na ciuchu?
Wszystko jest jak zwykle ladne i piekne, tylko czy nie uwazacie ze ciut za drogie ( mam na mysli np. kolekcje rowerowa) ?
Czy rosnie kolejny potentat odziezy sportowej ktoremu trzeba bedzie placic za tzw metke na ciuchu?
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Obawiam się że tak. Tylko myślę, żę jest wart tych pięniędzy.Quote: from herson on 7:35 pm on Sep. 14, 2002
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
co do rozmiarów - poprosiłem o coś odpowiedniego dla wzrostu 190 i dostałem L, niestety błąd! XL. Tylko XL'ka będzie odpowiednia. chodzi o leginsy.
(Edited by marcin70 at 9:51 am on Sep. 16, 2002)
(Edited by marcin70 at 9:51 am on Sep. 16, 2002)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Posiadam podobne, sprzed dwu lat (bodaj Calgary się ta linia zwie) i przyznam, że sprawdzają się na mrozie, o ile nie wieje. Do rajdowania wiosną i jesienią takoż się nadają. Na lato nie polecam, chyba, że chcesz badać, w jakiej temperaturze ścina się białko...Quote: from Kazig on 11:04 pm on Sep. 13, 2002
Pewnie już to gdzieś na forum jest, ale interesuje mnie, czy ktoś z Was biegał w leginsach Dry N (Nisus lub Falco, R.T.C.) w temperaturch ujemnych (podchodzące pod -10.) i czy nie było w nich zimno. No i z kolei w drugą stronę, czy ktoś w tych leginsach startował w lecie? I czy wtedy nie ugotował sobie na twardo...jajek na kolacje na mecie.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k