Buty z LIDLa

Mardok
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Też mi się tak wydaje. Ja niestety nie sprawdzałem nic, sugerowałem się tylko wyglądem. Wziąłem niebiesko-pomarańczowe, bo ludzie się o te buty zabijali. Przymierzyłem 43, pasuje, no to git! ewakuacja do kasy. Próbny trening, nieco ponad 14 km, i dopiero wtedy poczułem te buty. Faktem jest, że są sztywne. I gdzieś po 10 km poczułem uwieranie w śródstopiu i nie - to nie był żaden kamień :l. Także stopy jeszcze będą musiały trochę powalczyć z nimi, zanim się do końca oswoją. Swoją drogą, pobiłem w nich rekord trasy :bum:
Obrazek
PKO
maq83
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kupiłem te buciki wczoraj i od razu wytestowałem. Zaznaczę może na wstępie, że jestem początkujący i na razie to bardziej przebieram nogami niż biegam (nie od razu Kraków zbudowano). Jak dla osoby, która nie ma jeszcze konkretnych wymagań co do butów to myślę, że są one bardzo dobre - lekkie i wygodne. Zobaczymy jak będzie z trwałością. Mam nadzieję, że nie rozlecą się po miesiącu.
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Wczoraj kupiłem białe, numer 45 , wczoraj 22 km , dziś 13 km i mam wrażenie jakby nie było amortyzacji, jakbym biegał po twardym betonie :( tak to się czułem po używaniu butów z przebiegiem 3 tys km, które już są uklepane ...

Może ja jestem zbyt delikatny, ale dla mnie za twarde na bieganie :) .
Obrazek
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj przy okazji zakupów spożywczych znowu wjechalem do lidla i w ramach weryfikacji info zawartego w jednym z poprzednich postow napisanych przez Crocodil'a postanowiłem raz jeszcze dokładnie pomacac każdy model buta, długo i dokładnie. I moja opinia jest następująca: wszystkie twarde jak zaraza, żaden do biegania się nie nadaje :bum:
Ostatnio zmieniony 13 lip 2013, 20:15 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
iza121
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56min

Nieprzeczytany post

Mi obtarły stopy, a początkowo wydawały się wygodne :jatylko:
cza7rna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

17 km w spokojnym tempie za mną. Zero bólu, odcisków itp. Jak na dziś, jestem zadowolony i polecam.
FNW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wczoraj zrobiłem w nich trzeci trening 30km i jestem bardzo zadowolony (kolega myślał, że sobie Asics-y kupiłem ;) ) Przy moim wzroście 182 cm i wadze 80 kg amortyzacja i mękkość są dla mnie odpowiednie. Jak za takie pieniądze wykonanie (szycie i klejenie) jest więcej niż dobre.
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja byłem wczoraj w lidlu i muszę przyznać, że zdziwiłem się że jeszcze są, oblukałem je i co mnie do nich zniechęciło to zapach chińskiej gumy - kiedyś miałem takie trampki i na balkonie je trzymałem przez pierwszy miesiąc. Może i bym kupił jednak niedawno kupiłem w h&m jakiejś wyprzedażowe - do które tylko raz miałem na sobie i czekają na operację wycięcia zapiętka - który uwierał.
Awatar użytkownika
andrzejka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

słyszałam, że są naprawdę przyzwoite. Chyba nie ma co zrażać się tylko dlatego, że są z lidla ;]
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gwarantuje że po zmianie znaczka ładnie by schodziły po 199zł:) Niestety tak już ludzie mają ,że firma ma być i wydane pieniądze - wtedy jest +5 do prędkości :) i +10 do lansu.
AlfMan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Już kiedyś trafiłem jedną parę w dyskoncie i po 3 treningach pół podeszwy mi odpadło, poszedłem wymienić a już nie mieli nic na stanie, oddali pieniądze i musiałem od nowa szukać butów. Dziękuję za takie coś

Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 20:35 przez AlfMan, łącznie zmieniany 1 raz.
iza121
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56min

Nieprzeczytany post

AlfMan pisze:Już kiedyś trafiłem jedną parę w dyskoncie i po 3 treningach pół podeszwy mi odpadło, poszedłem wymienić a już nie mieli nic na stanie, oddali pieniądze i musiałem od nowa szukać butów. Dziękuję za takie coś
Trafiłeś najzwyczajniej na bubel, który może trafić się w każdej firmie. Ja w życiu zainwestowałam w 2 pary Reebok'ów. Jedną załatwiłam w tydzień, drugą w miesiąc - co ważne obie reklamacje nie zostały uznane! Od tamtego czasu stwierdziłam, że nie chce mieć z tą firmą nic do czynienia, a te buty były przecież o wiele droższe.
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

Dziś w BB widziałam jeszcze zielone buty oraz białe z pomarańczem i niebieskim.
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co to jest BB?
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach