ja osobiscie na codzien biegam w Nike Free Run 2( w lesie również),a na maratony górskie mam Cascadię 6.
Co ty tam robisz w Chinach?

wolf1971 pisze: Jasne, że bez dramatyzowania można biegać we wszystkim. Jednak czy warto kosztem zdrowia? Jestem tego przykładem. Biegałem w butach dla pronatora (Foot ID wykazało pronację) i Asicsy 2150 stopniowo demolowały moje stopy... Kulminacją masakry była połówka warszawskaOkazało się po kolejnym, tym razem dynamicznym badaniu w Adidasie, że jednak jestem neutralem. Zmiana butów na neutralne zamieniło moją przygodę z truchtaniem w przyjemność
W końcu bieganie ma sprawiać przyjemność, a nie powodować cierpienie
zoltar7 pisze:Tartan to nic innego jak beton pokryty cienką warstwą tworzywa... raczej zalecane są tu buty z dobrą amortyzacją takie jak NB 1064
Buty trailowe zazwyczaj nie mają takiej super amortyzacji bo na miękkim nie potrzeba specjalnie mocnej amortyzacji, niemniej jednak buty trailowe mają różny stopień amortyzacji, np. Asics Trabuco są bardzo dobrze amortyzowane... a takie NB MT10 nie mają jej w ogóle
Aj, dziekuje, Kochana! pamietaj tylko, ze w niedziele musisz znalezc - przegladaja cte gazety - pol godzinki, aby skoczyc na glosowanie. Biegacz tez obywatel!Kanas78 pisze:Pardita, przejrzę w domu na spokojnie wszystkie moje gazety biegowe i dam Ci znać, czy są tam odpowiedzi na nurtujące Cię pytania
O zesz kurcze pieczone. Ladny "dystansik". Ja z tego wzgledu pomajstrowalam przy planie treningowym i dluzszy bieg bedzie jutro (bo w niedziele pracuje w komisji:) No ale wracajac do temtu - Kanasku, won w gazetki biegowe i uswiadamiaj tu pardicine!Kanas78 pisze:Jasne, że idę, będę miała wtedy pełne prawo do narzekańmoże pójdę tuż przed treningiem- w wyborczą niedzielę mam do zrobienia 18km
Drogi Wolfie,wolf1971 pisze:Jako administratywista chciałem pochwalić Obywatelkę Parditę za wysoce obywatelską postawę na obczyźnie. Ja także melduję się z samego rana w lokalu wyborczym, ale tym razem w stroju biegacza. Po spełnieniu obowiązku idę biegać. A później spojrzę w swoje gazetki i poszukam czegoś o trailowych butkach.