Koszulki termoaktywne
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dostałem trzy lata temu komplet Pumy (pozdrawiam Jarka )chwalę sobie te wyroby trenuje, jeźdze na rowerze, no i oczywiści biegam naprawde jestem zadowolony
a co do Brubecka nic + nic - na pewno dobra cena za dobrą jakośc też mam polecam
dobre choć polskie
a co do Brubecka nic + nic - na pewno dobra cena za dobrą jakośc też mam polecam
dobre choć polskie
- marek81
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:32
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Kurde, czytam o tych śmierdzących Kalenji i sam już nie wiem. Od 2 tygodni w nich biegam, tych z promocji za 24zl i nic mi nie śmierdzi więc może nie wszystkie tak mają ? Za to jestem niezwykle pozytywnie zaskoczony wygodą biegu w legginsach 3/4 też od Kalenji, to jednak prawda "załóż je raz to o innych zapomnisz" 

-
- Rozgrzewający Się
ja mam kilka dosyć tanich z decathlonu, ale idzie jesień i zima, a z racji że mam zamiar biegać outside, to rozglądam się za porządnym odzieniem... W sumie cena nie gra roli, i zastanawiam się nad rzeczami Under Armour - z tego co do tej pory znalazłem, to wygląda na to że są najlepsi, jeśli chodzi o bieliznę termoaktywną... Czy ktoś miał do czynienia z tymi ciuszkami ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Można ich demaskować, to trochę jak "znajdź Waldo" 
Poza tym sami sobie strzelają w stopę, ich problem.

Poza tym sami sobie strzelają w stopę, ich problem.
- Sahij
- Wyga
Ja zauwazylem, ze problem mam po tych o strukturze siateczki. W Decathlonie sa w miare tanie koszulki Quechua (kolekcja dla turystow?), o gestym splocie i one sa dla mnie OK. Problem pojawia sie w goretsze dni. Problem z temperatura, tarcia nie ma oczywiscie.Eddie pisze:TkaninyJa mam to samo i problem nie dotyczy tylko Kalenji ale wielu innych marek, niekoniecznie tych z najniższej półki.(Nike, NB) też ich koszulki potrafią sprawić mi paskudną krwawą niespodziankę
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ja jestem szczególnie zadowolony z bluzy Kalenji co się zowie Isolate Essential (specjalnie sprawdziłem nazwę na stronie sklepu
)

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: -
tandetne ? hmm?? paskudnie brzydkie ?? swojego czasu sklepbiegacza zaopatrzony był w te produkty ??? znaczy się ze oni też są tandetni ??? najlepsze jest kalenji
))
Co do jakości odzieży to używałem podczas bieganie od minus 25 do plus 35 i się sprawdziła, a co do reklamy; patrząc na reklamę innych producentów po prostu Oscar się należy
)

Co do jakości odzieży to używałem podczas bieganie od minus 25 do plus 35 i się sprawdziła, a co do reklamy; patrząc na reklamę innych producentów po prostu Oscar się należy

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: ~40,5
- Życiówka w maratonie: 3:52
osobiscie biegam w koszulkach termoaktywnych Sub Zero... jezeli temperatura spada pozniej 5 stopni to uzywam serie factor 1 plus, natomiast powyzej tej temp. serie All Active.
to co wyroznia Sub Zero to bardzo przyjemny material i swietne dopasowanie do ciala...
to co wyroznia Sub Zero to bardzo przyjemny material i swietne dopasowanie do ciala...