Garmin f305
- AgA_G
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
w wersji optymistycznej bateria wystarczy na 2,3 lata, ale są potwierdzone przypadki, że padała po półtora roku. Pytałem w polskim serwisie garmina, to mi powiedzieli, że jeśli bateria "padnie" po okresie gwarancji, lub jej braku, to oni wymieniają urządzenie za zryczałtowaną kwotę. W 2009 roku było to 400 złotych, także, wcale nie tanio. Druga sprawa, że w ciągu 2, 3 lat w ogóle mogą przestać produkować f305. Także nie jest za wesoło. Jednak i na to jest rada, można wymienić baterię samemu(czyt. męskimi rękami), jeden człowiek próbował i mu się udało całkiem sprawnie.
Opisał to na konkurencyjnym forum.
pozdrawiam
Opisał to na konkurencyjnym forum.
pozdrawiam
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
W pasku pulsometra baterię można wymieniać. W urządzeniu, jak napisał meszka - można wymienić (i nie jednemu człowiekowi się to udało:)), co się wiąże z utratą gwarancji, ale jeśli gwarancji nie będziesz posiadać, to nie ma o co się martwić.AgA_G pisze:Zakup w USA nie wiąże się dla mnie z długim czekaniem ponieważ koleżanka by mi go przywiozła.
Martwi mnie tylko brak gwarancji i ta niewymienialna bateria. Czyli co jak mi padnie bateria w pulsometrze a nie mam gwarancji to muszę kupić nowy ?? Na ile starcza ta bateria ??
-
- Dyskutant
takie pytanie dzis 1 raz wypróbowałem garmina 305, wczytałem mój bieg do training center i mam pytanie lamerskie pewnie troche......
co to za wykres z "pace" największe wartości odnotowąło jask stałem w miejscu i co to jest "grade" bo elevation to chyba wysokośc nad poziomem morza
co to za wykres z "pace" największe wartości odnotowąło jask stałem w miejscu i co to jest "grade" bo elevation to chyba wysokośc nad poziomem morza
-
- Dyskutant
Ja chciałbym wrócić do kwestii oprogramowania. Parę dni temu kupiłem F305
i zacząłem używać serwisu runningahead.com, bo software dołączony do f305 wydaje mi się dość ubogi. Ktoś już wspominał o sporttracks. Czy używacie też innych programów? Co byście polecili?
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A dlaczego?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:14
W endomondo.com są liczne wyzwania.
Można samemu tworzyć, jak i dołączać.
Teraz jest takie globalne Pumy. Trwa do 1 lutego. Za każde spalone 100 kalorii dostaje się 1 bilet, który bierze udział w losowaniu.
Można samemu tworzyć, jak i dołączać.
Teraz jest takie globalne Pumy. Trwa do 1 lutego. Za każde spalone 100 kalorii dostaje się 1 bilet, który bierze udział w losowaniu.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/ricken_gk pisze:aha dzięki 00jan, nawet ponoć można te tempo uśrednić bo faktycznie coś skacze bezsensownie....
spróbuje tez zainstalować Sporttrack-a skoro piszecie że lepszy....
podajcie jakijś sprawdzony link jesli można prosić....
-
- Dyskutant
W porównaniu z runningahead.com ma mniej opcji dotyczących treningu biegowego, np. mozliwość zapisywania interwałów itp. Szukam raczej czegoś co jest zorientowane ściśle na bieganie.PATATAJEC pisze:A dlaczego?