KRem/y ?????
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kąpiele błotne i nie musisz wydawać setek złotych :D
-
- Stary Wyga
Ja w sprawie kremu
Ostatnio kupiłam w aptece..."Lipidowy krem ochronny na zimę " IWOSTIN...muszę przyznać,że jest bardzo pzyjemny i dobrze chroni przed mrozem. Natomiast na koniuszek nosa(obtarty od wycierania kataru chusteczką) nakładam dodatkowo Sudocrem
Muszę się nauczyć smarkania na "kolarza" 

Ostatnio kupiłam w aptece..."Lipidowy krem ochronny na zimę " IWOSTIN...muszę przyznać,że jest bardzo pzyjemny i dobrze chroni przed mrozem. Natomiast na koniuszek nosa(obtarty od wycierania kataru chusteczką) nakładam dodatkowo Sudocrem

Bieganie mnie uszczęśliwia:))
- Olek16
- Rozgrzewający Się
Ja też byłem za naturalnością ale dzisiejsze -17 mnie przerosło. Jutro coś kupię chociaż idzie ocieplenie ale niskie temperatury pewnie jeszcze będą tej zimy.
Ból jest przejściowy.
Duma trwa wiecznie.
Duma trwa wiecznie.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie poddawaj się ! 

- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Kolarze też używają Sudocremu, ale smarują gdzie indziejtruchcik pisze:Natomiast na koniuszek nosa(obtarty od wycierania kataru chusteczką) nakładam dodatkowo SudocremMuszę się nauczyć smarkania na "kolarza"

-
- Rozgrzewający Się
Trochę odbiegnę od tematu kremu, ale zostanę przy twarzy, gdzieś wyczytałem, że zamiast szalika lub chustki zakłada się przez głowę kawałek obciętej nogawki starych legginsów. W razie potrzeby można go naciągnąć na usta, a nawet na tył głowy. Biegacz wygląda wtedy jak kosmita, ale ma świetną ochronę przed zimnem; legginsy są bowiem robione najczęściej z materiałów wysokiej jakości. Co wy na to?
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Autor tegoz atrykulu pisal go gdy jeszcze nie bylo w Polsce Buffa. Zajrzyj do dzialu sprzetowego - znajdziesz tam duzo informacji na ten temat.Dominiczek pisze:Trochę odbiegnę od tematu kremu, ale zostanę przy twarzy, gdzieś wyczytałem, że zamiast szalika lub chustki zakłada się przez głowę kawałek obciętej nogawki starych legginsów. W razie potrzeby można go naciągnąć na usta, a nawet na tył głowy. Biegacz wygląda wtedy jak kosmita, ale ma świetną ochronę przed zimnem; legginsy są bowiem robione najczęściej z materiałów wysokiej jakości. Co wy na to?
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]