Biegowa kolekcja w tchibo
-
- Zaprawiony W Bojach
W Poznaniu w sklepie Tchibo w Galerii Malta z legginsów zostały jedne L i same XL, w Realu w M1 na Szwajcarskiej nie było problemu ze znalezieniem M-ek, w ogóle na półkach leżało sporo towaru, wydaje mi się, że lepiej tam uderzać niż do sklepu Tchibo.
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Chodzi Ci o model Run 50? U mnie są po nich przetarcia na palcach i same skarpetki się rozpadają po pół roku. Dla mnie kicha, na skarpetkach się nie oszczędzawysek pisze:Skarpetki kup lepiej w Decathlonie - świetna jakość, a cena 14zł za 3 parykubako83 pisze:Zastanawiam się czy skarpetki i bielizna jest warta swojej ceny. Wiecie coś o tym?

- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Ktoś ma ciepłochronną kurtkę do biegania? Jak się sprawuje w deszczu? Na plecach ma warstwę polaru - czy to nie przemoknie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja mam od zeszłego roku ale używam jej normalnie do chodzenia bo do biegania nawet w mrozy była za ciepłaPATATAJEC pisze:Ktoś ma ciepłochronną kurtkę do biegania? Jak się sprawuje w deszczu? Na plecach ma warstwę polaru - czy to nie przemoknie?

- barte
- Stary Wyga
ja mam ta kurtke. ten polar na plecach przemoknie jesli deszcz bedzie spory. bieglem w niej w mzawce i spisala sie bez zastrzezen. ortalion na przodzie dobrze chroni przed wiatrem.
jesli bedziesz kupowal to zwroc uwage na ekspres bo w niektorych kurtkach pod szyja sie zacinal
gasper ja pod nia zalozylem podkoszulke i nie bylo jakos tragicznie cieplo. ten polar nie jest zbyt gruby
jesli bedziesz kupowal to zwroc uwage na ekspres bo w niektorych kurtkach pod szyja sie zacinal
gasper ja pod nia zalozylem podkoszulke i nie bylo jakos tragicznie cieplo. ten polar nie jest zbyt gruby
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedzi