Dokladnie ta mam zaistalowana. Sciagnelam z http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... php?id=105cichy70 pisze:jakbyś przez przypadek nie zauważyła, to donoszę ,że 11 czerwca, nowa wersja wtyczki do T6 się ukazała
Nowy Garmin nadchodzi??
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a tak chciałem pierwszy dobry uczynek w życiu zrobić-nio i jak zwykle nie wyszłoairda pisze:Dokladnie ta mam zaistalowana. Sciagnelam z http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... php?id=105cichy70 pisze:jakbyś przez przypadek nie zauważyła, to donoszę ,że 11 czerwca, nowa wersja wtyczki do T6 się ukazała

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Ha! Nie ma tak latwo, ze hop siup, napisze dwa posty i juz, ze dobry uczynek.cichy70 pisze: a tak chciałem pierwszy dobry uczynek w życiu zrobić-nio i jak zwykle nie wyszło :)
Najpierw, per aspera ad astra, a potem dopiero otia... bo nalezy sie post negotia, mosci Panie ;)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ale- jak to mówiąairda pisze:Ha! Nie ma tak latwo, ze hop siup, napisze dwa posty i juz, ze dobry uczynek.cichy70 pisze: a tak chciałem pierwszy dobry uczynek w życiu zrobić-nio i jak zwykle nie wyszło
Najpierw, per aspera ad astra, a potem dopiero otia... bo nalezy sie post negotia, mosci Panie
aegroto dum anima est, spes esse dicitur

a 310XT w sprzedaży jak nie widać tak nie widać

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
czyli ,że piękny nam off top wychodzi 
ale jak mówi przysłowie:
Quod medicorum est, promittunt medici, |tractant fabrilia fabri, scribimus indocti doctique poëmata passim

ale jak mówi przysłowie:
Quod medicorum est, promittunt medici, |tractant fabrilia fabri, scribimus indocti doctique poëmata passim

No to dolozyles do pieca ;)cichy70 pisze:Quod medicorum est, promittunt medici, |tractant fabrilia fabri, scribimus indocti doctique poëmata passim :) :) :)
Sed liberum veto - morosphi moriones pessimi ;)
Jaki OT - przeciez to o garminie wszystko jest ;)
Ale przyznaje sie bez bicia... niewiele z moich zmagan z lacina zostalo, eh - difficile est tenere, quae acceperis, nisi exerceas.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
hihi dobrze,że nie jestem ofiara wyższego wykształcenia, bo pomyślałbym, że to o mnieairda pisze: - morosphi moriones pessimi![]()

swoją drogą już eklezjastes mówił -bacz byś nie zgłupiał od mądrości swojej -
i tego się trzymam

a wracając do 310 XT podobno jednak zaraz po 1wszym lipca w entre będzie .
Ja jestem ofiara i pisalam o sobie i mi podobnych ;)
Co do 310XT to uwierze, jesli zobacze, chociaz wiemy, ze blogoslawieni tacy co to nie musza widziec ani slyszec ;)
Co do 310XT to uwierze, jesli zobacze, chociaz wiemy, ze blogoslawieni tacy co to nie musza widziec ani slyszec ;)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
drążę temat kiedy 310 XT -podobno coś tam idzie do exela-(garmin polska ) tylko pytanie czy 310 akurat jest w paczce 
airda -za co jak za co-ale za ofiarę, to ja Cie nie uważam
idit -dostałem info,że w tej przesyłce 310XT nie ma-następna dostawa podobno ok 10 lipca-zobaczymy na ile mam dobrego informatora

airda -za co jak za co-ale za ofiarę, to ja Cie nie uważam

idit -dostałem info,że w tej przesyłce 310XT nie ma-następna dostawa podobno ok 10 lipca-zobaczymy na ile mam dobrego informatora

Nie bede pisac... a nie mowilam :)cichy70 pisze:dostałem info,że w tej przesyłce 310XT nie ma-następna dostawa podobno ok 10 lipca-zobaczymy na ile mam dobrego informatora :)
Alez kazda kobieta jest ofiara! Nie odbieraj zludzen i broni w tej wojnie ;)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
nie, że a nie mówiłam -tylko krakałaś, krakałaś i wykrakałaśairda pisze:Nie bede pisac... a nie mowilamcichy70 pisze:dostałem info,że w tej przesyłce 310XT nie ma-następna dostawa podobno ok 10 lipca-zobaczymy na ile mam dobrego informatora
Alez kazda kobieta jest ofiara! Nie odbieraj zludzen i broni w tej wojnie

a 405cx już w Polsce od miesiąca w sprzedaży .
To wystarczy tylko pokrakac? ;)cichy70 pisze:nie, że a nie mówiłam -tylko krakałaś, krakałaś i wykrakałaś :)
Wiem, ze jest w sprzedazy. Niestety zniechecila mnie 'nadwrazliwosc' pierscienia i jednak mniejsza antena niz w 310xt. I chyba juz nie chce urzadzen 'zegarkopodobnych' ;) Dobry pretekst do zakupu nowego zegarka ;)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
antena jest zdecydowanie słabsza od 305 - w gęstym lesie 405 bardziej się gubi -ale po wgraniu nowego softu 2.40 problemy z pierścieniem zniknęłyairda pisze:To wystarczy tylko pokrakac?cichy70 pisze:nie, że a nie mówiłam -tylko krakałaś, krakałaś i wykrakałaś![]()
Wiem, ze jest w sprzedazy. Niestety zniechecila mnie 'nadwrazliwosc' pierscienia i jednak mniejsza antena niz w 310xt. I chyba juz nie chce urzadzen 'zegarkopodobnych'Dobry pretekst do zakupu nowego zegarka

niestety soft 2.40 nie chciał się wgrywać do wszystkich 405tek i został zdjęty ze strony garmina. Mi wgrał się za pierwszym razem bez najmniejszego problemu.
Czekamy więc dalej cierpliwie.
edit
teraz ja za wróżkę robię, dzisiaj się ukazał nowy soft do 405 2.50

Czekamy, tylko czy cierpliwie? ;)cichy70 pisze: Czekamy więc dalej cierpliwie.
edit
teraz ja za wróżkę robię, dzisiaj się ukazał nowy soft do 405 2.50 :)
A moge prosic o interpretacje faktu, iz ukazal sie nowy soft do 405-tki? ;)