Garmin Fenix 3/3HR
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Najbezpieczniej nie łączyć się z kontem GC tylko wyciągnąć Twoje aktywności z zegarka i ręcznie wrzucić je na serwis GC.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:50
Świetnie, tylko jak je wyciągnać?Piechu pisze:Najbezpieczniej nie łączyć się z kontem GC tylko wyciągnąć Twoje aktywności z zegarka i ręcznie wrzucić je na serwis GC.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:50
OK już odkryłem, że można zgrać plik .fit z zegarka 

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:55
- Życiówka w maratonie: 3:14:45
Mam pytanie o głośność dźwięku i siłę wibracji w Fenix3. W zegarku jest pipczenie czy komunikaty głosowe? To (zakładam) pipczenie jest wyraźnie słyszalne np. przy jadących autach lub mocnym wietrze? Nie muszę się zastanawiać czy słyszałem czy nie i zerkać co pisze zegarek? To samo dotyczy wibracji - czy są dobrze odczuwalne?
Chodzi mi o trening tempówek, kiedy nie mam czasu zerkać czy już minęło 30s., bo w tym czasie właśnie zapitalam
.
Chodzi mi o trening tempówek, kiedy nie mam czasu zerkać czy już minęło 30s., bo w tym czasie właśnie zapitalam

Start: 2015
10 km - 40:55 (V 2019)
HM - 1:31:53 (III 2019)
M - 3:14:44 (IV 2019)
10 km - 40:55 (V 2019)
HM - 1:31:53 (III 2019)
M - 3:14:44 (IV 2019)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Tak wszyscy zachwalali proces reklamacyjny Garmina a ja dzisiaj dostałem informację:
Czy wcześniej Garmin też tak załatwiał sprawy czy zamawiał kuriera na własny koszt?Ponizej przesylam dane reklamacji i szczegolowe instrukcje na temat przesylki:
Nr reklamacji: *******
Urzadzenie prosze przeslac na adres:
Garmin Polska Sp. z o.o.
Ochota Office Park I
Al. Jerozolimskie 181
02-222 Warszawa
Prosze zalaczyc numer reklamacji i krotki opis awarii.
Prosze przeslac tylko urzadzenie, bez akcesoriow (zasilacz, uchwyt, itp.)
Prosze oznakowac paczke numerem reklamacji na zewnetrznym opakowaniu.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Zawsze do Garmina wysyłało się sprzęt na własny koszt. Garmin natomiast odsyła poserwisowy sprzęt za własne pieniądze, w tej kwestii nic się nie zmieniło.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli chodzi o pipczenie to w nowych zegarkach Garmina jest ono słabsze niż w starych modelach zatem przy dużym hałasie możne nie usłyszeć sygnału. Warto mieć więc włączone wibracje bo tych nie da się nie wyczuć choć podobnie jak z dzwiękiem mam wrażenie, że wibracje tutaj są słabsze niż np w 310XT czy też F2
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Otóż nie zawszePiechu pisze:Zawsze do Garmina wysyłało się sprzęt na własny koszt. Garmin natomiast odsyła poserwisowy sprzęt za własne pieniądze, w tej kwestii nic się nie zmieniło.

Już ze trzy razy płacili za mnie

- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Pewnie stały klientPiechu pisze:ciekawe jakeś to zrobił?