Mam X-Socks Skating i jeszcze jakieś z Decathlonu ale nie jestem z nich zadowolony

Dłuższe i krótsze , https://www.e-nessi.pl/pl/searchquery/R ... =RKK,i,RKDkeiw pisze:Możecie polecić jakieś skarpety do jazdy na rolkach teraz latem?
Mam X-Socks Skating i jeszcze jakieś z Decathlonu ale nie jestem z nich zadowolony
O matko toż to 100 lat temu:) Ale coś pomożemy, na prv wysyłam kod:)keiw pisze:OK, może zamówię na próbę krótkie i długie.
Mam pytanie.
Brałem udział w rywalizacji "Najszybsze 10k, czyli wybiegaj sobie rabat w Nessi": https://www.endomondo.com/challenges/19909183
i nie wykorzystałem rabatu. Czy można jeszcze z tego skorzystać?
Dzięki za sugestie, weźmiemy ją pod uwagę. Może faktycznie taka informacja powinna się pojawić.keiw pisze:Dla mnie nie ma problemu, liczyć umiem, ale chodziło mi o to, że taka informacja powinna być zawarta na tym kuponie i tyle.
Ja, jak widać, zamówienie złożyłem i mnie to nie zniechęciło
Tu jest wymieniony skład tych skarpert:Produkt uważam za ogromne rozczarowanie! Stopa się grzeje i poci, co powoduje jej przemieszczanie w bucie co w konsekwencji prowadzi do nieprzyjemnych otarć i utraty stabilizacji podczas jazdy. Wyrzucone pieniądze w błoto moim zdaniem.
Skarpety testowane przeze mnie i żonę, rolki twister 80. Nie przemawia do mnie argument o indywidualnej potliwości, oboje odczuliśmy ogromny dyskomfort i myśleliśmy tylko o tym żeby jak najszybciej zjechać do bazy. A te komentarze powyżej to można między bajki włożyć.
Nie wiem co z tego na mnie źle działa. Mają też "jony srebra" - może one mnie "rozbrajają"Skład techniczny:35% SkinNodor, 30% Robur, 16% Nylon, 16% Mythlan, 3% Elastan
Skład materiałowy:81% nylon, 16% polipropylen, 3% elastan
Z pewnością spodenki to jest to co musisz mieć pewne. Nasz model jest super dopasowany a do tego ma mega pojemną kieszonkę! Zmieścisz tam wszystko co Ci potrzeba.staszko pisze:Stawiam pierwsze kroki w bieganiu, szukam właśnie odzieży do biegania, mam już buty, teraz kompletuję resztę, pomocny link