Idzie na burzę, idzie na deszcz...

Sprawdziłem teraz blitzortung.org i widać, że coś idzie.

edit: 21:56 - błyska się i słychać grzmoty.

Czyli funkcja w zegarku chyba działa.
Po paru dniach od zgłoszenia i odesłania zegarka dostałem nowy zestaw(wymiana gwarancyjna po ok roku) HRM bundle z paskiem z czerwoną gumką, rev B.(poprzedni był rev A pre-order).blas pisze:Szukałem i nie znalazłem info o takim problemie. Na 6.93 od ok tygodnia wysokościomierz pływa, zmienia się dosłownie co 1-3sek o kilka metrów w każdą stronę, po dłuższym czasie potrafi skoczyć znacznie więcej. Kalibracja uspokaja sprawę na kilka minut. Jednocześnie termometr pokazuje przy zdjętym zegarku ok 40st, przy założonym ok 46. Nic dziwnego z zegarkiem nie robiłem, żadnego pływania, wysokich/niskich temp. Wręcz przez ostatnie 2tyg tylko raz włączyłem bieganie, żadnych innych aktywności. Ktoś coś wie?
Aktualizacja do 7.0 nic nie daje, soft reset nic.
Nie ma żadnych różnic w funkcjach. Niedawno kupiłem w eazymucie i dostałem wersję bez czerwonego paska po aktualizacji oprogramowania mam dostępne wszystkie wskazania.3com pisze:Witam.
Powoli przymierzam się do wymiany mojego polara m400 na gf3 i w związku z tym mam pytanie. Czym różni się czujnik "hrm run" od "hrm run (nowy)"? Poza ceną - 278 zł vs 419 zł (za eazymut.pl) . Kupując zegarek w wersji performer dostanę który czujnik?
Sieć powinna normalnie się pokazać do wyboru. Pierwsze co to zresetuj router a jak to nie pomoże to sprawdź ustawienia routera czy nie masz ukrytej sieci - sieć ukryta nie emituje swojego identyfikatora (SSID).Piechu pisze:Słuchajcie, czy przy konfiguracji wi-fi jest potrzebny jakiś knyf?
Przy pierwszym uruchomieniu zegarka i podłączeniu go z GE, w czasie konfiguracji wifi nie została wykryta moja sieć. Pokazał na liście 3 inne więc z palca podałem mu nazwę i hasło WPA2 do sieci. Następnie już poziomu zegarka próbowałem połączyć się z wifi ale dostałem komunikat o braku znanej sieci.