Buty minimalistyczne

Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:mojave? (bez przekonania bo to bez sensu...)
ufff, prawidłowa odpowiedź
Kto śledzi wątek od jakiegoś czasu ten wie, jakim niebezpiecznym zajęciem jest bycie testerem, o czym przekonaliśmy się niedawno. Wszystkie dotychczasowe sugestie dotyczące zadania prowadziły na pustynię Mohave. Koniec.
Hjuston czeka na dalsze instrukcje odnośnie tuningu.
PKO
Keri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:59:50

Nieprzeczytany post

yacool pisze:
f.lamer pisze:mojave? (bez przekonania bo to bez sensu...)
ufff, prawidłowa odpowiedź
Kto śledzi wątek od jakiegoś czasu ten wie, jakim niebezpiecznym zajęciem jest bycie testerem, o czym przekonaliśmy się niedawno. Wszystkie dotychczasowe sugestie dotyczące zadania prowadziły na pustynię Mohave. Koniec.
Hjuston czeka na dalsze instrukcje odnośnie tuningu.
Czy ja wiem ... Mojave jest w porzadku.
Ja bym tylko nie ladował na pełnych zbiornikach.

Dziś w zenkach zaliczyłem przyziemienie (zachciało mi się po dziurach biegać), ale jako pilot oblatywacz byłem przygotowany na ta ewentualność (zrzut dokonany jeszcze w domu). Otrzepałem kurz i poleciałem dalej.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na marginesie - ponoć awionika siadła, a nie zbiorniki. No ale w całym nieszczęściu szczęście, że na pustyni nie rosną brzozy, więc nie będzie spec komisji.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale sa kaktusy
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

coż, pilot-oblatywacz to ciężki kawałek chleba nie od dziś. mimo wszystko życzę projektowi virgin jak najlepiej.
pisałem że bez sensu bo katastrofa była efektem błędu popełnionego w fazie startu, a nie lądowania.
zresztą, nie takie katastrofy świat widział

co do tuningu to mam nadzieje że kupon ma ważność jakieś 3 m-ce, bo chwilowo nie mam pomysłu na żadne krojenie.
i'll be in touch
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Keri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:59:50

Nieprzeczytany post

yacool pisze:Na marginesie - ponoć awionika siadła, a nie zbiorniki. No ale w całym nieszczęściu szczęście, że na pustyni nie rosną brzozy, więc nie będzie spec komisji.
Nie wiedza co padło, choć wyglada na to, że samolot miał inna koncepcję na ten lot niż piloci.
Innymi słowy wykonał ruch, o który nikt w tym momencie nie prosił.

Christopher Hart, the acting chairman of the US National Transportation Safety Board, told a press conference on Sunday night that the co-pilot, Michael Alsbury, had unlocked the feathering system, but that the second stage of the process, which moves the wings into the feathering position, happened “without being commanded".

P.S.

Piszac o zbiornikach odnosiłem się do zdania/ zadania, pt. na czym nie powinny ladować zenki. Odpowiedź Na pełnych zbiornikach.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czas nie gra roli, kupon jest bezterminowy.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O, to lubię!
a nie jakieś "promocja trwa do 6 listopada ale może zostać zakończona wcześniej w związku z wyczerpaniem zapasów"
Now, self-destruction…
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

UWAGA MATERIAŁ DRASTYCZNY!

czytać i oglądać tylko z zamkniętymi oczami i wyłączonym monitorem ekranowym!

jako, że operacja plastyczna dr Zenona z Kition odsłoniła sporych rozmiarów guziec, któren zagrażał stabilności całego systemu, dokonano częściowej imputacji, ostrożnie, by sprawdzić, czy nie będzie przerzutek.
zenek1.jpg
ustalono zamaszystość cięcia na ok. (skrót od 'na oko') 4 mm i ciachnięto Ajschylosową piętę. oderwan nowostwór ważył zaskakująco niewiele (mniej niż wielbłąd pomiarowy) i wyglądał niepozornie, ale przecież pozory mylą, jak mawiał słynny antyczny filozof Sedes z Klozetu.
zenek2.jpg
but zyskał na linii a doktor w moich oczach. mimo, że laboratorium zasyfione jak obora Augiasza, co ją Heraklit sprzątał, to zabieg wykonan był profesjonalnie: obmierzył był doktor i obrysował kolorkiem a potem JEBUT! tasakiem, jednym cięciem niczym chiński samuraj w skórzanej katanie. kazał przymierzyć.
zenek3.jpg
i co? spytał z właściwą sobie elokwencją, podobną swemu czarnoskóremu współlokatorowi.
wiem, że nic nie wiem - spróbowałem wznieść się na wyżyny jego intelektu z pomocą windy mojej erudycji i poleciałem cytatem ze słynnego brazylijskiego piłkarza.

wiedziałem jednak, że był to strzał Panu Bogu w dziesiątkę. chybotliwość umysłowa, jakiej wcześniej doświadczałem znikła i teraz myśli moje mknęły jak tarpan po tartanie, jak konie po betonie, byłem jak filip po konopiach, jak toyota prius, pruły jak gacie się.

było lepiej niż było.
zenek4.jpg
urżniętych guźców nie wyćpnąłem do gymeli, o nie! wypycham nimi stanik, kiedy wieczorem ruszam na miasto w czerwonych brokatach. wsiadam do tramwaju zwanego pożądaniem i jakę w nieznane bez biletu, drżąc z ekscytacji.

czego i Wam życzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze: byłem jak filip po konopiach
tak, z pewnością! :hahaha:
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
toxic
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie odniosę się do cięcia, ale ta guma o kolorze czarnym, na podeszwie ma odpowiadać za przyczepność :D ? Przecież ona prawie łysa jest. Chyba jednak klinika musi popracować bardziej nad trailową wersją kapci.
Edit: Qba w czym Ci przeszkadzał ten kawałek pianki pod piętą? Dlaczego but lepszy po operacjo-amputacji?
"Niesamowite, jak mało wiesz o grze, w którą grasz całe życie."
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

toxic na asfalcie za brak przyczepności nie odpowiada brak bieżnika, ale jego istnienie.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
toxic
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgoda(chociaż nie do końca, bo ja zazwyczaj kupuję buty z lekkim bieżnikiem i nigdy nie miałem problemu z przyczepnością na asfalcie) tylko nie mam pojęcia jak ma się twoja odpowiedź do mojego posta. Z tego co wyśledziłem z tej całej historyjki to mają być buty na paskudną jesień/zimę. Czyli mokro/błoto/śnieg.
"Niesamowite, jak mało wiesz o grze, w którą grasz całe życie."
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Proszę wszystkich testerów oblatywaczy o nadesłanie mi wypełnionych, pierwszych dwóch punktów ankiety.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Jestem rozczarowany. Tak liczyłem na formę opisową wyników testów. Jakaś krótka forma literacka… no nie więcej niż 100 str. komputeropisu. Myślałem, że Gwiazdy o zacięciu literackim się tu zrealizują, że znów będzie o czuciu podłoża i wietrze we włosach... albo i nie. Nic z tych rzeczy. Naukowy pragmatyzm wziął górę nad romantyzmem… Ankieta… tfu!, brzydzę się tego słowa.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ