Buty minimalistyczne
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W ankiecie podałem miesiąc, ale w uwagach do tego punktu można podać całkowity czas testowania i problem znika.
Grono testerów jest już zamknięte (chyba że skorzystasz z oferty Klangera). Natomiast wszelkie zapytania odnośnie tuningu należy słać na pw kliniki.
---------------------------------------------------
Zachęcam do aktywniejszego brania udziału w konkursie. Po konsultacji z Doktorem Zenonem ustaliliśmy, że oprócz nagrody głównej w postaci orbitalnej wycieczki, do wygrania będzie tuning przesłanego do kliniki obuwia. Tuning ten pozwoli użytkownikowi na eksplorację tzw. głębokiego kosmosu.
Grono testerów jest już zamknięte (chyba że skorzystasz z oferty Klangera). Natomiast wszelkie zapytania odnośnie tuningu należy słać na pw kliniki.
---------------------------------------------------
Zachęcam do aktywniejszego brania udziału w konkursie. Po konsultacji z Doktorem Zenonem ustaliliśmy, że oprócz nagrody głównej w postaci orbitalnej wycieczki, do wygrania będzie tuning przesłanego do kliniki obuwia. Tuning ten pozwoli użytkownikowi na eksplorację tzw. głębokiego kosmosu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Klanger, nie podeszły?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W skrócie: tak
- za wąskie w nosku (obcierają się palce o palce)
- za dużo w nich nie pobiegam, bo coś w kolanie mi trachło podczas biegania nieco przed testem, a dobiłem nogę rowerem :-/
Powoli wraca kolano do normy, ale na razie jest w stabilizatorze.
Czy uda mi się jeszcze coś pobiegać nie wiem. Ale z tego co już wybiegałam w Zenkach swoje 3gr napiszę
Jakby ktoś chciał to 43 Zen czeka na nowego "usera" (i tak, nosiłem czyste skarpetki). Oddam za cenę przesyłki (paczkomat najchętniej)
- za wąskie w nosku (obcierają się palce o palce)
- za dużo w nich nie pobiegam, bo coś w kolanie mi trachło podczas biegania nieco przed testem, a dobiłem nogę rowerem :-/
Powoli wraca kolano do normy, ale na razie jest w stabilizatorze.
Czy uda mi się jeszcze coś pobiegać nie wiem. Ale z tego co już wybiegałam w Zenkach swoje 3gr napiszę

Jakby ktoś chciał to 43 Zen czeka na nowego "usera" (i tak, nosiłem czyste skarpetki). Oddam za cenę przesyłki (paczkomat najchętniej)
- toxic
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ten rozmiar 43 to jaka długość wkładki? Po wycięciu usztywniacza z zapiętka na 27,5cm będzie pasować, nie za luźno? Bo jak tak, to ja z chęcią zaadoptuje niechcianą parę. Patrząc po tuningu boostów długo nie potrzymają, a kolejna para tuningowanych kapci niedługo może się przydać.
"Niesamowite, jak mało wiesz o grze, w którą grasz całe życie."
-
- Zaprawiony W Bojach
27,5. ja mam w większości butów 27,5 cm i taki właśnie ZENek pasuje świetnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44,39
Jak 43 to na mnie też będą.Ewentualnie parę słów moge napisać n/t użytkowania ZenkówKlanger pisze:
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po licznych sugestiach kosmicznych, myślę że czas na telefon do przyjaciela, dlatego pora zadzwonić do Ryśka Bransona, który wie na czym nie należy lądować.
-
- Zaprawiony W Bojach
na wdechu?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
edit:
koło ratunkowe?
koło ratunkowe?