Biegowe zakupy z aliexpress
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Przeglądnij sobie metki tego co masz w domu 

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:30
- Życiówka w maratonie: brak
Niezły dowcip. Aktualnie większość bluz biegowych mam właśnie z ali. Za cenę jednej podobnej jakości u nas, to tam kupię z 3-5.igormk pisze:Dziwię się tym, którzy kupują obuwie lub odzież z ali, przecież jakość, materiał z jakiego zostały wykonane, są co najmniej wątpliwą sprawą.
Jedyne co mnie powstrzymuje przed wciąganiem tam wszystkich swoich ciuchów biegowych, to przeciągające się dostawy i pewna trudność w znalezieniu rozmiaru + szybkość zmian w dostępności poszczególnych produktów. Bywa tak, że kupię na test 2 rozmiary jakiejś bluzy, za 1,5 miesiąca jak dojdą i poprzymierzam to już ciężko ten sam produkt znaleźć.
40+ na karku
Strava
Strava
Vault Dweller pisze:Niezły dowcip. Aktualnie większość bluz biegowych mam właśnie z ali. Za cenę jednej podobnej jakości u nas, to tam kupię z 3-5.igormk pisze:Dziwię się tym, którzy kupują obuwie lub odzież z ali, przecież jakość, materiał z jakiego zostały wykonane, są co najmniej wątpliwą sprawą.
Jedyne co mnie powstrzymuje przed wciąganiem tam wszystkich swoich ciuchów biegowych, to przeciągające się dostawy i pewna trudność w znalezieniu rozmiaru + szybkość zmian w dostępności poszczególnych produktów. Bywa tak, że kupię na test 2 rozmiary jakiejś bluzy, za 1,5 miesiąca jak dojdą i poprzymierzam to już ciężko ten sam produkt znaleźć.
dawaj linka jak cos wyłapiesz ciekawego może takze kupie
-
- Stary Wyga
Ostatnio praktycznie nic nie brałem, bo trochę mnie spłoszyło że zaczną cło częściej naliczać, ale okazuje się że wiele paczek i tak przechodzi a nawet jak naliczą to bez jakiejś tragedii.
Niedługo właśnie planuję kupić kilka obcisłych tshirtów "kompresyjnych" - odkąd zacząłem zakupy biegowe na ali, tylko w takich biegam jak pogoda pozwala - idealnie przylega, nawet jak zamoknie to nic się nie gibie na boki, dobrze odprowadzają pot. To co przyjdzie testować pewnie będę jednak dopiero gdzieś w marcu.
Niedługo właśnie planuję kupić kilka obcisłych tshirtów "kompresyjnych" - odkąd zacząłem zakupy biegowe na ali, tylko w takich biegam jak pogoda pozwala - idealnie przylega, nawet jak zamoknie to nic się nie gibie na boki, dobrze odprowadzają pot. To co przyjdzie testować pewnie będę jednak dopiero gdzieś w marcu.
40+ na karku
Strava
Strava
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Kupiłem sobie ostatnio rękawiczki do biegania Aonijie:
https://pl.aliexpress.com/item/AONIJIE- ... 48338.html
Doszły w ciągu 2 tyg. Można w nich obsługiwać smartfona i tarczę dotykową zegarka.

Wcześniej miałem podobne z Decathlon, ale już się zużyły:

Te Aonijie są fajne, ale na pewno nie na duże mrozy.
https://pl.aliexpress.com/item/AONIJIE- ... 48338.html
Doszły w ciągu 2 tyg. Można w nich obsługiwać smartfona i tarczę dotykową zegarka.

Wcześniej miałem podobne z Decathlon, ale już się zużyły:

Te Aonijie są fajne, ale na pewno nie na duże mrozy.
Mój Blog "Luźne wpisy"
https://pl.aliexpress.com/item/ITFABS-M ... 6447aa8-18
ciekawe czy w tym odhudzajacym ITFABS da sie biegac co sadzicie ?
ciekawe czy w tym odhudzajacym ITFABS da sie biegac co sadzicie ?
No fakt taka koszulkaSvolken pisze:Jan 123 jak to wszystko na siebie założysz, to jeszcze tylko czapkę z pomponem antygrawitacyjnym weź i wykręcisz rekord roku

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stary Wyga
Znalazłem linka do jednego z wzorów tshirtów jakich mam kilka:
https://pl.aliexpress.com/item/2017-NAN ... 91719.html
Materiał trochę dziwny się wydaje - nie wiem co to jest ale rozciągliwy jak guma - biegałem w tym trochę i było całkiem ok, skóra też mi nie zeszła, licznik geigera także przy tym milczy. Jak ktoś ma kudły na klacie i brzuchu, to nie polecam tych jasnych kolorów, bo materiał jest bardzo cienki i prześwituje, zwłaszcza przepocony na wylot. O trwałości się na razie nie wypowiem, prałem te bluzy może po 3 razy i w każdym razie się w pralce nie rozpuściły.
Materiał trochę dziwny się wydaje - nie wiem co to jest ale rozciągliwy jak guma - biegałem w tym trochę i było całkiem ok, skóra też mi nie zeszła, licznik geigera także przy tym milczy. Jak ktoś ma kudły na klacie i brzuchu, to nie polecam tych jasnych kolorów, bo materiał jest bardzo cienki i prześwituje, zwłaszcza przepocony na wylot. O trwałości się na razie nie wypowiem, prałem te bluzy może po 3 razy i w każdym razie się w pralce nie rozpuściły.
40+ na karku
Strava
Strava
Vault Dweller pisze:Znalazłem linka do jednego z wzorów tshirtów jakich mam kilka:
kupowałeś może skarpetki ja szukam jakiś kompresyjnych ale ,że mam kajaki to rozmiaru 47 nie moge znaleść ;-(
-
- Stary Wyga
Sam mam rozmiar 46-47, ale akurat skarpetek na ali nie kupowałem, a kompresyjnych nie używam.
40+ na karku
Strava
Strava
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Kolega napisał o bluzach a ty o butach. Naprawdę nie widać różnicy?
Wysłane z mojego SM-G950F .
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Stary Wyga
Akurat o buty z ali to ja na ten przykład nie mam się co martwić, noszę kajaki i tam takich rozmiarów się za często nie spotyka, więc nie kupię nawet jakbym chciał. Wątpię jednak żeby znacząco odbiegały od jakichś tanich butów jakie można kupić u nas.
40+ na karku
Strava
Strava