mając takiego na grabie było się królem podwórka

Może Ambit w wersji szafir jest babski ale w wersji black już na pewno nie można o nim tego powiedzieć. Załączam real foto.Piechu pisze:cichy ej no weź
swoją droga liczyłem na to, że poprawka 4.0 wniosła zauważalną poprawę pracy zegarka.... no nic, po raz kolejny okazało się, że nadzieją płonną jest
Na sobotnim GP w biegach przełajowych (trasa wokół jeziora Rusałka - las liściasty) pokazał takie cuda, że koniec. policzył dystans 5,49 gdzie u każdego innego maksymalne odchylenie to 60-90m. Tempo średnie z odcinka... "szał". Ślad - szkoda gadać.
Fenix2 to straszna padlina i żadna poprawka tego nie zmieni
F2 to pikny zegarek - znacznie ładniejszy niż babski ambit (oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Szkoda tylko, że zasadniczo nie nadaje się do niczego więcej jak używanie go w roli codziennego zegarka. Na pewno ostatnią rzeczą jaka mu dobrze wychodzi to udawanie zegarka multisportowego
No, jak Rudy 102małymiś pisze:Ambit black wyglada jak czołg!
bo w tym pasku jest moduł GPS i on działa, do tego działa dobrze, w odróżnieniu od Garmina.f.lamer pisze: a ambit ma dużą, płaską, okrągłą tarczę, łagodnie przechodzącą w pasek. to forma zarezerwowana raczej dla damskich czasomierzy
Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze
Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealnyDominikM pisze:Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze
hahaha kompletnie ironii i szydery nie zauważyłemMikeSpy pisze:
Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealny
Bez wibracji nie da się żyć. Niejedna samotna dama mogłaby się wypowiedzieć.MikeSpy pisze:Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealnyDominikM pisze:Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze