Garmin Fenix 3/3HR
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Mozliwe, ale w FCC nie ma nawet verticala. Moze z innego podmiotu poszlo. Jak gdzies zdjecie tylka verticala znajde z czytelnym ID to sprawdze. DC rainmaker ma takie ze nic nie widac ;P
Z drugiej strony u garmina widac kupe urzadzen ktorych zdjecia dopiero zostaną ujawnione. Widac ze pracuja nad jeszcze czyms, choc oni nie tylko biegowe graty robią.
Z tej foty widze http://bit.ly/1O4CV4C ze vertical ma ten sam numer to traverse wiec to sa dokladnie te same urzadzenia tylko roznia sie softem.
Z drugiej strony u garmina widac kupe urzadzen ktorych zdjecia dopiero zostaną ujawnione. Widac ze pracuja nad jeszcze czyms, choc oni nie tylko biegowe graty robią.
Z tej foty widze http://bit.ly/1O4CV4C ze vertical ma ten sam numer to traverse wiec to sa dokladnie te same urzadzenia tylko roznia sie softem.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
i ceną :DMikeSpy pisze:Z tej foty widze http://bit.ly/1O4CV4C ze vertical ma ten sam numer to traverse wiec to sa dokladnie te same urzadzenia tylko roznia sie softem.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Mam pytanie o autokalibrację wysokości. Czy używa jej ktoś z Was z sukcesem?
Zrozumiałem, że jeżeli mam w pamięci urządzenia zapisane punkty z poprawnie zdefiniowaną wysokością to Fenix będzie tych punktów używał do wyznaczania poprawnych wartości bezwzględnych wysokości. Mam zdefiniowane punkty gdzie tradycyjnie startuję z treningami, ale nie widzę, żeby to działało. Czy wiecie dokładniej jak to w zamyśle ma działać? Tylko na starcie, czy też może w trakcie treningu przy przebieganiu przez punkty 'kontrolne'? Czy trzeba trafić w przysłowiowy punkt, czy też jest założenie, że to działa w jakimś sensownym promieniu (jakim)?
Zrozumiałem, że jeżeli mam w pamięci urządzenia zapisane punkty z poprawnie zdefiniowaną wysokością to Fenix będzie tych punktów używał do wyznaczania poprawnych wartości bezwzględnych wysokości. Mam zdefiniowane punkty gdzie tradycyjnie startuję z treningami, ale nie widzę, żeby to działało. Czy wiecie dokładniej jak to w zamyśle ma działać? Tylko na starcie, czy też może w trakcie treningu przy przebieganiu przez punkty 'kontrolne'? Czy trzeba trafić w przysłowiowy punkt, czy też jest założenie, że to działa w jakimś sensownym promieniu (jakim)?
.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Sprecyzowałbyś co masz na myśli, pisząc o automatycznym? Gest, czy coś innego?kolunio pisze:Panowie mam pytanko czy można zaprogramować jakiś przycisk aby po wciśnięciu włączać lub wyłączać automatyczne podświetlenie?
.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Tzn zużycie energii jest tam podejrzewam homeopatyczne, więc ja akurat gest mam ustawiony zawsze, bo wg mnie podświetlenie nie przydaje się wieczorami tylko wtedy kiedy nie ma światła (pod tunelami, w ciemnym pomieszczeniu, itp). Tym niemniej istnieje ustawienie 'po zachodzie słońca' i być może o to Ci chodzi.kolunio pisze:Automatyczne mam na myśli zapalenie się światła podczas ruchu ręką. Jak wiadomo dobre to jest tylko wieczorami i chodzi mi i szybkie włączenie i wyłączenie tej opcji
Dodatkowo mam ustawione automatyczne Do not disturb ustawione w godzinach snu. Efekt jest taki, że w godzinach snu nie włącza się podświetlenie na gest, zegarek nie wibruje i nie przychodzą powiadomienia.
.
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Ustawienia -> System -> Podświetlenie -> GestySvolken pisze:Gdzie jest ta opcja?
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
- czach
- Dyskutant
- Kontakt:
Power menu->Do Not Disturb->Sleep Time
--
Marcin Trzaska /czach/
Marcin Trzaska /czach/
- czach
- Dyskutant
- Kontakt:
W 6.80 właśnie wprowadzono i jest. 
Changes made from version 6.50 to 6.80:
* Added support for 'Auto Do Not Disturb'. (Power Menu > Do Not Disturb > Sleep Time) Sleep and wake up times can be setup through Garmin Connect Mobile.

Changes made from version 6.50 to 6.80:
* Added support for 'Auto Do Not Disturb'. (Power Menu > Do Not Disturb > Sleep Time) Sleep and wake up times can be setup through Garmin Connect Mobile.
--
Marcin Trzaska /czach/
Marcin Trzaska /czach/
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ano, tak jak czach pisze. To nowinka 

.