jeszcze na początku wymieniali na nowe, nowe, z pudełkiem i w ogóle. Ja już dostałem refurba w jakże pięknej i charakterystycznej różowej bąbelkowej kopertce
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
I chyba od niego rozpoczne, a potem drzewa ;P
Do ogladania mapek ekran bialo-czarny jednak dużo lepszy niż nasz czarno-biały :/
edit: tak BTW to czytajac tamten wątek o Fenixie, to ludzie dokładność GPS porównują do ambitów i wcale nie jest gorsza (w mieście jak i w górach). Co prawda całego wątku jescze nie przejechałem ale nie ma jakiś wiekszych odchyłów.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
MikeSpy pisze:
edit: tak BTW to czytajac tamten wątek o Fenixie, to ludzie dokładność GPS porównują do ambitów i wcale nie jest gorsza (w mieście jak i w górach). Co prawda całego wątku jescze nie przejechałem ale nie ma jakiś wiekszych odchyłów.
Dzis sobie pobieglem majac przy sobie etrexa20 na tych samych ustawieniach (GPS+Egnos). Etrex mial troche trudniej bo byl przy pasie, ale mial widok na niebo (nie byl zamkniety w kieszonce). Pogoda fatalna, pelne zachmurzenie, przelotne deszcze. Las + mala miejscowosc. Fenix okazal sie znacznie dokladniejszy. Z etrexem nie trafilem w most, a offset byl na tyle duzy ze nie bieglem po sciezkach ;P Dystans identyczny 9.8km
BTW: ktos wie jak w fenixie po wlaczeniu "nawigacji" wylaczyc ja tak zeby dalej miec poprzednia aktywnosc? Np mam wlaczony bieg - > wlaczam nawigacje do konkretnego punkt, ale nie dobiegam do niego i chce zrezygnowac z nawigacji i dalej miec bieg.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Dziś teren średni, szybko złapał satelity, biegniemy. Po niespełna 1,5 km informacja o zgubieniu satelit.... he? włączam tools -> satelites patrze widzi 3 u góry i 3 na dole.. hmm... ale nadal info że ich nie widzi.... wyłączam zegarek, odpalam na nowo włącza się bardzo długo, pasek postępu idzie wolno.... ok właczył się. Robimy resume, znalazł czujnik tętna, znalazł satelity biegniemy dalej, wszystko jest ok. Zgrywam trening do kompa i w GC nie pokazuje mapy i krzywych wykresów, cała reszta - dystans, czas, itd są.... Patrze w endo - mapa jest nie ma krzywych tętna od momentu wyłączenia włączenie zegarka. hmm. Strava nie przyjeęa wogóle treningu.. time error coś tam.
Ktos coś?