jedz_budyn pisze:Metronomem możesz sobie wyznaczyć tempo biegu czy kadencje i biec pod wibracje czy pikanie zegarka. Dodatkowa pomoc by potrafić utrzymać tempo np 5:30 nie patrząc na wachania tempa chwilowego.
Tak samo z częstotliwością pedałowania, ustawiasz by mieć kadencje np. 90 i sobie pedałujesz na tych obrotach. Pika np zawsze na lewa nogę czy cos tam.
Co do wifi nie mam żadnych problemów. Powinieneś obczaić zapory, antywirusy czy ustawienia routera bo głownie to jest powodem. Chyba ze nie sparowałeś urządzenia za pierwszym razem z kabla (wifi)
Wifi juz dwoma probowalem nic nie pomaga... Zapory mam wylaczone sieci ustawiam przez kabel ale nic nie pomaga nie laczy sie... Gdzie pokazuje wam nachylenie np podjazfu w procentach? Bo u mnie pod haslem nachylenie zegarek jakieg glupoty pokazuje wbiegam pod gorke rowna a wartosci skacza od - 7 do 30 ale 30% momentami to i tak za duzo przeciez to nie gory....
Mentromem nie rozumiem tego jak on wibruje np tempo 5:30 poprostu wibruje jak przekraczam to tempo lub nie dociagam do niego?