Budzę się bladym świtem, zakładam F2, wychodzę na trening. Wracam, analizuję to co zapisał F2 i... jestem szczęśliwy, że tym razem obyło się bez fuck-upuspens pisze:Jak można być szczęśliwym kupując zegarek który nie działa.
Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- fascik
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

to nie jest droga do szczęscia... to droga do zatracenia 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
maki
- Wyga

Odnoszę wrażenie że niektórzy życiową energię poświęcają znajdowaniu błędów f2. Ja miałem 305,310xt teraz f2 i z f2 jestem najbardziej z zadowolony.
Pomysł z bieznią? Genialny. Tyle razy się już wałkowało ze technologia GPS nie sprawdza się na bieżni a ludzie swoje.
Sprzedajcie swoje fenix. Szkoda waszych nerwów.
Pomysł z bieznią? Genialny. Tyle razy się już wałkowało ze technologia GPS nie sprawdza się na bieżni a ludzie swoje.
Sprzedajcie swoje fenix. Szkoda waszych nerwów.
-
rudnickir
- Zaprawiony W Bojach

Maki sprawdza się czy nie , ale można tak porównać zegarki. Myślę że kilka z nich pokaże dystans bardzo zbliżony do realnego. Co to za test dokładności po prostej? U mnie w zegarku nawet jak zgubi sygnał a biegnę prosto to po odnalezieniu gps dodaje dystans między tymi dwoma punktami- czyli dokładność jest bardzo dobra
A na bieżni już tego nie zrobi i tutaj widać prawdziwe możliwości zegarka.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Ja tam też jestem zadowolony z mojego F2. Nie ma na razie na rynku drugiego takiego produktu, ktory dodatkowo spelnia wiekszosc moich oczekiwan. Lubie jednak znac ograniczenia swojego sprzetu, dlatego testuje go w roznych konfiguracjach i warunkach. Tak to juz jest, ze przy tym sie znajduje rozne bugi i niedopracowania, ale nadal nie dyskwalifikuje to tego sprzetu to celow do ktorych go uzywam.
Mam nadzieje ze następca będzie godny i nie będzie posiadal błędów poprzednika. Wtedy będzie idealnie
Mam nadzieje ze następca będzie godny i nie będzie posiadal błędów poprzednika. Wtedy będzie idealnie
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
Mikespy, mam takie samo zdanie. F3 w końcu będzie miał pełny wyświetlacz, będzie miał glonass i będę pełen szczęścia 
- fascik
- Stary Wyga

Taaaa i bedziemy trzepac zyciowki na dyche <30minut 
- fascik
- Stary Wyga

Planuję jak być szczęśliwym ;Pmałymiś pisze:Jak łatwo ludzką wyobraźnię pobudzić
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Chyba rowerem :-Pfascik pisze:Taaaa i bedziemy trzepac zyciowki na dyche <30minut
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
mucher
- Wyga

- Życiówka na 10k: 47:00
- Życiówka w maratonie: 3:46:00
No a ja na razie pozytywnie - 1 jazda na MTB po lesie - zachmurzenie, las liściasty do tego pagórki, dolinki itp. - a track bardzo ładny; bogiem a prawdą widywałem gorsze z jazdy szosą.
Za to jakieś hece z pływaniem - ale to chyba ogólny garminowy problem, kolegi 910XT też miał jakieś śmieci przy wrzucaniu do GC.
Za to jakieś hece z pływaniem - ale to chyba ogólny garminowy problem, kolegi 910XT też miał jakieś śmieci przy wrzucaniu do GC.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
ja 14,5 km w górach w ciężkim terenie w trybie biegu z mapą wgrana do zegarka i bez zastrzeżeń.