spens pisze:Jak można być szczęśliwym kupując zegarek który nie działa.
Budzę się bladym świtem, zakładam F2, wychodzę na trening. Wracam, analizuję to co zapisał F2 i... jestem szczęśliwy, że tym razem obyło się bez fuck-upu
F2, fw 4.0, 40.Bieg Transgraniczny Gryfino-Gartz. Wg organizatorow 10,9km, wg Fenixa.... 10,94. Dokladnosc na poziomie 10 m, pomimo czesci trasy przebiegajacej w okrytym zla slawa w tym temacie lesie lisciastym.
Odnoszę wrażenie że niektórzy życiową energię poświęcają znajdowaniu błędów f2. Ja miałem 305,310xt teraz f2 i z f2 jestem najbardziej z zadowolony.
Pomysł z bieznią? Genialny. Tyle razy się już wałkowało ze technologia GPS nie sprawdza się na bieżni a ludzie swoje.
Sprzedajcie swoje fenix. Szkoda waszych nerwów.
Maki sprawdza się czy nie , ale można tak porównać zegarki. Myślę że kilka z nich pokaże dystans bardzo zbliżony do realnego. Co to za test dokładności po prostej? U mnie w zegarku nawet jak zgubi sygnał a biegnę prosto to po odnalezieniu gps dodaje dystans między tymi dwoma punktami- czyli dokładność jest bardzo dobra A na bieżni już tego nie zrobi i tutaj widać prawdziwe możliwości zegarka.
Ja tam też jestem zadowolony z mojego F2. Nie ma na razie na rynku drugiego takiego produktu, ktory dodatkowo spelnia wiekszosc moich oczekiwan. Lubie jednak znac ograniczenia swojego sprzetu, dlatego testuje go w roznych konfiguracjach i warunkach. Tak to juz jest, ze przy tym sie znajduje rozne bugi i niedopracowania, ale nadal nie dyskwalifikuje to tego sprzetu to celow do ktorych go uzywam.
Mam nadzieje ze następca będzie godny i nie będzie posiadal błędów poprzednika. Wtedy będzie idealnie
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Widzę pewną zależność. Pochwali się sprzęt, to później odp....la manianę.
Dzisiejszy poranny bieg, 22km, przeszło 2h. Zero problemów, zero zrywania sygnału. Chcę zapisać aktywność i zegarek się zawiesza...
No a ja na razie pozytywnie - 1 jazda na MTB po lesie - zachmurzenie, las liściasty do tego pagórki, dolinki itp. - a track bardzo ładny; bogiem a prawdą widywałem gorsze z jazdy szosą.
Za to jakieś hece z pływaniem - ale to chyba ogólny garminowy problem, kolegi 910XT też miał jakieś śmieci przy wrzucaniu do GC.