Garmin Fenix 3/3HR
-
- Wyga
To prawda, ale za to nie ma problemu z wyłączeniem trybu snu, bo którykolwiek przycisk się naciśnie w tym trybie, pojawia się pytanie czy wyłączyć tryb snu.
Zrobili to jako opcjonalną możliwość włączenia tego trybu, bo przecież zegarek sam powinien to zrobić.
Ciekawe czy można zapisać teraz np. dwa sny i więcej w ciągu dnia, wymuszając tryb snu?
Zrobili to jako opcjonalną możliwość włączenia tego trybu, bo przecież zegarek sam powinien to zrobić.
Ciekawe czy można zapisać teraz np. dwa sny i więcej w ciągu dnia, wymuszając tryb snu?
- anatom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44.52
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Petavit pisze:W wersji testowej 6.52 wróciła możliwość włączenia trybu snu.anatom pisze:Mysle, ze mozna sie cieszyc, ze postawili mocno na f3 widac, ze zalezy im na jego rozwoju.
Obecnie soft i cala masa zmian i dodatkow jest ogromniasta co mnie osobiscie cieszy
Jeszcze zeby tylko wrocil wlacznik i wylacznik trybu nocnego bo tego mi teraz brakuje bardzo.
Ustawienia /Śledzenie aktywności /Go To Sleep / tak, nie
jestem w ciezkim szoku, ze tak szybko zareagowali

zaraz instaluje cala bete i bede sprawdzal

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
https://connect.garmin.com/modern/activity/1009129651
6.52 wydaje się ok wszystko dodali nowe kolorowe pole pracy serca i lepiej działa podświetlanie po ruchu nadgarstka
6.52 wydaje się ok wszystko dodali nowe kolorowe pole pracy serca i lepiej działa podświetlanie po ruchu nadgarstka
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54min
- Kontakt:
O jakim nowym polu mówisz?
-
- Stary Wyga
pole pracy serca było 
dodali to:
Dodano Intensity Minut widget (Ustawienia> Widgets). Uwaga: wymaga połączenia z paskiem tętna naliczane energicznym minut.

dodali to:
Dodano Intensity Minut widget (Ustawienia> Widgets). Uwaga: wymaga połączenia z paskiem tętna naliczane energicznym minut.
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
-
- Wyga
- Kontakt:
Jutro sprawdzę co tam się pokazuje 

-
- Stary Wyga
- Kontakt:
U mnie dwa biegi na 4.50 i muszę powiedzieć, że też zarejestrowałem skoki GPS, pierwszy raz odkąd posiadam zegarek. W dodatku po skoku zaczął mi pokazywać pozycję z offsetem, a ponieważ akurat biegłem po lesie wg mapy (kurs) to trochę pobłądziłem.blazko pisze:No i stało się, GPS mi zeswirowal zupełnie.
Kilka biegów z rzędu na różnych betach a ja zawsze 2 czy 3 km lecę po 1:20, zwykle ostro w las, w środek jeziora czy przez wieżowce kilka przecznic dalej.
Dzieje się tak samo po pełnym resecie.
Ma ktoś pod ręką nr telefonu do serwisu? Taki co z komórki zadziała...
Zdarzyło się komuś podczas wymiany wynegocjować inny kolor? Teraz mam Silver, a korci mnie gray
Fixa za to łapie piekielnie szybko. Może te dwie rzeczy są powiązane?
Pytanie czy Tobie ten przypadek występował tylko na 6.xx czy na poprzedniej stabilnej też? Zastanawiam się czy to jest związane z fw czy zegarki zaczynają lecieć po roku.
.
-
- Wyga
- Kontakt:
Tak, zegarek się pyta czy ma zmienić na nowe.
-
- Wyga
A ja z innej beczki widział ktoś coś takiego do F3 https://m.youtube.com/watch?v=XmpkQQs6KfY
-
- Dyskutant
Proszę bardzo..vincec pisze:A ja z innej beczki widział ktoś coś takiego do F3 https://m.youtube.com/watch?v=XmpkQQs6KfY
http://bikespot.es/12-accesorios-garmin
-
- Wyga
Powiem tak, tryb SWIM to normalnie dramat. Dzisiaj na dystansie 1 km zegarek nadliczył mi 350 metrów. Ja rozumiem, że raz czy dwa może się zdarzyć, że w wyniku jakiegoś dziwnego ruchu ręką coś źle policzy, ale bez przesady. Ktoś może jeszcze powiedzieć, jak u Niego wygląda sprawa z pływaniem? Soft 6.50, basen 50m.
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Mi zlicza dobrze. W sobotę pływałem z nowym softem, przed świętami ze starym i nie było problemu na basenie 50m. Każda długość zmierzona, niezależnie od stylu (a technicznie jestem na bank do bani).Krzysq pisze:Powiem tak, tryb SWIM to normalnie dramat. Dzisiaj na dystansie 1 km zegarek nadliczył mi 350 metrów. Ja rozumiem, że raz czy dwa może się zdarzyć, że w wyniku jakiegoś dziwnego ruchu ręką coś źle policzy, ale bez przesady. Ktoś może jeszcze powiedzieć, jak u Niego wygląda sprawa z pływaniem? Soft 6.50, basen 50m.
Podobny problem do Ciebie miałem za pierwszym razem, gdy zacząłem cos kombinować z przyciskiem LAP. Nie pamiętam co on tam robi podczas pływania, ale wtedy tez zamiast jakiś 1100m, zmierzył mi 400m. Od tamtego czasu używam tylko przycisku start/pauza/stop

czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
-
- Wyga
Ja Lapa nie uzywam wcale, mam jedynie alerty co 50m ustawione. Najlesze jest to, ze w zeszlym tyg plywalem i zliczal wszystko poprawnie.
Moze to byc spowodowane np zmiennym tempem?
Moze to byc spowodowane np zmiennym tempem?
Ostatnio zmieniony 11 sty 2016, 10:33 przez Krzysq, łącznie zmieniany 1 raz.