Dzięki za podpowiedzi.
Niemożliwe. Dziesiątki tysięcy danych satelitarnych, przeciwko Twojej subiektywnej opinii - biegasz w Świętochłowicach. Pogódź się z tymszymcu pisze:(...)a ja biegam w Katowicach![]()
Dlatego jak wydaje mi się, że biegam 10km wychodzi 20....Marc.Slonik pisze:Niemożliwe. Dziesiątki tysięcy danych satelitarnych, przeciwko Twojej subiektywnej opinii - biegasz w Świętochłowicach. Pogódź się z tymszymcu pisze:(...)a ja biegam w Katowicach![]()
Tak jest!szymcu pisze:Marc.Slonik
Widzimy się w Paryżu
Marc.Slonik pisze:Niemożliwe. Dziesiątki tysięcy danych satelitarnych, przeciwko Twojej subiektywnej opinii - biegasz w Świętochłowicach. Pogódź się z tymszymcu pisze:(...)a ja biegam w Katowicach![]()
Sosnowiec nigdy nie wyskoczy bo nie mam wizyjedz_budyn pisze:Marc.Slonik pisze:Niemożliwe. Dziesiątki tysięcy danych satelitarnych, przeciwko Twojej subiektywnej opinii - biegasz w Świętochłowicach. Pogódź się z tymszymcu pisze:(...)a ja biegam w Katowicach![]()
sie chłopie ciesz że nie wyskakuje że w Sosnowcu :P
Pod warunkiem, że jakieś dobre przywieziesz z BelgiiMarc.Slonik pisze:Tak jest!szymcu pisze:Marc.Slonik
Widzimy się w Paryżu
Edit: Tylko na mecie będziesz musiał wypić ze dwa piwa zanim ja się pokaże
Masz to jak w banku.szymcu pisze:Pod warunkiem, że jakieś dobre przywieziesz z BelgiiMarc.Slonik pisze:Tak jest!szymcu pisze:Marc.Slonik
Widzimy się w Paryżu
Edit: Tylko na mecie będziesz musiał wypić ze dwa piwa zanim ja się pokaże![]()
![]()
ROTFLszymcu pisze:Sosnowiec nigdy nie wyskoczy bo nie mam wizy![]()
![]()
Jan123 pisze:Czy ktos moze zapodać zdjęcie garmina 920xt jak ma podswietlenie w nocy?
Nie mam porównania z fenixem, ale wyświetlacz w podświetleniu jest bardzo wyraźny. Podświetlenie można włączyć na stałe. Chciałem zrobić zdjęcie, żeby Ci odpowiedzieć na pierwszego posta, ale nie wiem jak zrobić w miarę realistycznie wyglądające zdjęcie po ciemnku.Jan123 pisze:Czy może ktoś zdać relacje jak się biega z 920 w nocy ?
widać wszystko podswietlenie jasne jak w fenixie2?
Jest budzik z dźwiękiem lub wibracją, ale tylko jeden.Jan123 pisze:Czy jest budzik albo kilka budzików?
Jan123 pisze:Jan123 pisze:Czy ktos moze zapodać zdjęcie garmina 920xt jak ma podswietlenie w nocy?![]()
Czy może ktoś zdać relacje jak się biega z 920 w nocy ?
widać wszystko podswietlenie jasne jak w fenixie2?
Czy jest budzik albo kilka budzików?