Czytam o tych testach laktacji, stres score, i Performance Condition.
Ciekawi mnie jaka to ma dokladnosc itp itd
apropo tych slotow z polami danych z IQ to czemu Garmin ograniczyl mozliwosc pol tylko do dwoch??troche to dziwne
Bart_Z, jest sporo racji w tym co piszesz. Chociaż kolunio pytał czy warto dołożyć, więc zakładam, że może jednak skombinować to 500złBart_Z pisze:Jest jedno "ale" ! Jak sie ma 2000 zł na wersje bez szafira to choćby nie wiem jak sie wyginał to nie skombinuje w tym momencie 500 zł więcej ! Poza tym co imprezę przekręcać bransoletę ? Gdzie tu sens i logika ? Lepiej założyć drugi zegarek z kolekcjiDzikun pisze:Przez 11 lat mam Certinę z szafirowym szkłem. Metalowa koperta porysowana a na szkle ani śladu. Przez tyle lat kilka razy naprawdę solidnie udało mi się uderzyć o coś ręką. Myślałem, że już po zegarku a tu nic. Aż mi się wierzyć nie chce jak na to patrzę, wydaję się wręcz niemożliwe. Jak to mówi Svolken szafir to szafir. Kupując Fenixa wybór zatem był dla mnie oczywisty.kolunio pisze:Panowie takie pytanko bo mnie ten zegarek korci....Czy warto dołożyć i tak do nie małej kwoty do tego szkiełka szafirowego? Pomijam kwestie paska metalowego bo i tak pewnie nie byłby używany. ..Czy w wersji "podstawowej" łatwo jest zarysowania szkiełko?
Pozdrawiam
Przecież wersja bez tej opcji i tak jest bardzo droga, więc moim zdaniem jak już wydajesz tyle pieniędzy warto zainwestować w wersję sapphire.
A jeżeli korzystasz czasem z garnituru czy marynarki wykorzystasz również i bransoletę.
Pozdrawiam.lub zmienić tarcze na analogowa
Dzieki, rzeczywiscie dziala.niuniek24w pisze:Ja dzwoniłem pod ten numer z komórki:
Telefon kontaktowy dla Klientów w Polsce: 00 800 441 24 54