Buty do długich marszów.

Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A jaką lubisz? Waga niekoniecznie ma bezpośrednie przełożenie na amortyzację. Mnie się najlepiej chodzi w butach z podeszwą 25 mm, ważę 65 kg.
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
New Balance but biegowy
Anica
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Razamamaz pisze: 20 sty 2025, 17:37 Hej dostałem zalecenie od lekarza, wzmocnienie mięśni pośladków (problemy z kręgosłupem). Zacząłem wdrażać spacery po 10 km dziennie. Jednak obecne buty trekkingowe z Wojasa swoje już przeżyły. Potrzebuje butów do chodzenia po asfalcie a w późniejszej perspektywie do lekkiego biegu. Mam też problemy z kolanami więc potrzebuje czegoś zapewniającego stabilizację. Chciałabym je zakupić na eobuwie budżet max 550zl. Co wybrać. Z góry dziękuję za pomoc.
W takim razie polecałbym Ci buty do biegania z dobrą amortyzacją i stabilizacją, szczególnie na kolana. Zobacz modele od takich marek jak Asics, New Balance czy Brooks one często mają technologie, które pomagają przy problemach ze stawami i kręgosłupem. Na eobuwie masz sporo opcji w budżecie 550 zł, np. Asics Gel, New Balance Fresh Foam czy Brooks Addiction. Sprawdź recenzje, żeby znaleźć odpowiedni model pod kątem komfortu i wsparcia
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak widzisz, bot reklamowy ma nieco inne zdanie.
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
aastelix
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ok, czyli coś z lekkim bieżnikiem. A amortyzacja duża przy mojej wadze?
ODPOWIEDZ