Latarka czołówka do biegania

Rapero7000
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś używał tych czołowek?
PKO
Rapero7000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mam na oku czołówkę Latarka czołowa Evadict OnTrail 900 - 900 lumenów czy ktoś używał?
Rapero7000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Amadeusz pisze: 24 paź 2022, 11:24 Ja używam Petzl Actik Core i jestem zadowolony, ale kupiłem niedawno w prezencie Fenix HM50R (v 2.0) i szczerze mówiąc moja wydaje się trochę w porównaniu plastikową zabaweczką, mimo tego że była niewiele tańsza. Świecą porównywalnie (moja ma trochę bardziej niebieski odcień światła) z lekką przewagą Fenixa, z tym że minimalny tryb świecenia w Petzlu jest prawie bezużyteczny (oświetla bardzo bardzo słabo), zaś w Fenixie jest w pełni używalny w "łatwym" terenie.

Myślę że jak mój Petzl wyzionie ducha albo gadżeciarska natura weźmie górę to sprawię sobie HM60R, bo ma 2 tryby światła (skupione/dalekiego zasięgu) i lepszy pasek (idzie też przez środek głowy).
Po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że najlepszym wyborem będzie Fenix tylko zastanawiam nad modelem. Wstępnie HM50R byłby ok, ale zastanawiam się czy nie lepiej dopłacić do modelu, który ma pasek przez środek głowy. Nie wiem jak się trzyma głowy model HM50R.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ