Patriotyczne wzory - jak z jakością ?

Sebast91
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Mógłbyś napisać @Sebast91 jaki masz wzrost i wagę? Sam planowałem coś z Surge zakupić, ale mógłbym się przejechać ostro z rozmiarówką, bo sam jestem z małych.
Cale 174 cm i 61 kg wagi :) zmierz sobie szerokosc w klatce to jest najlepszy sposob mierzenia albo jakas koszulke najlepiej twoja ulubiona i bedziesz mial porownanie
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Brando pisze:Mocno polecam ;)

Mam sporo koszulek z biegów ulicznych, i większość jest super do noszenia i trenowania, ale ta z surge jest dużo lepsza. Bardzo elastyczna i BARDZO cieniutka. Praktycznie nie czuć jej na sobie...
Jak dla mnie mega wygodna, nie żałuję zakupu :)
Mam ją już ponad rok.

A jeśli chodzi o tematykę... to już sprawa indywidualna, ja się jaram takimi rzeczami ;)

Obrazek
Ten motyw to mi akurat przypomina District 9.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Dla mnie ten patriotyzm z "SurgePolonia" jest zbyt nachalny. Przypomina mi to czasy husarii, ewentualnie wojnę, walkę o niepodległość, krew sie leje, nas jest 10 a po drugiej stronie 100 Niemców. Brrr...
Brakowało mi tego słowa (nachalny) na określenie wzornictwa koszulek z motywami "patriotycznymi". Cały czas cisnęły mi się na usta słowa: kiczowate, odpustowe, jarmarczne itp. Tak, określenie nachalne jest w sam raz;). Chociaż te prezentowane nie są jeszcze najgorsze. Jeżeli ktoś chciałby biegać w koszulkach z motywami patriotycznymi to od tego są barwy narodowe (jakby ktoś nie wiedział - biel i czerwień), ewentualnie jakieś niewielkie godło w postaci orła. Ale nie. Niektórym patriotyzm kojarzy się tylko z jakimś czerwonym wilkiem albo z krzyżem podpisanym NSZ.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ