Czapka z daszkiem na upalne dni.

Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

małymiś pisze:jeszcze zostanie oldschoolowa frotka na czoło ;-)
mamy tu speca od frotek = Sylwek
:taktak:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
PKO
Awatar użytkownika
spens
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajna czapeczka była w pakiecie startowym VI Biegu Papiernika w Kwidzyniu (bieg darmowy)

Czapka to NewLine Visio Running Cup
Facebook / Endomondo / Garmin Connect

PB:
5k - 20:43 (parkrun Rumia, Rumi 02.2018)
10k - 41:48 (Bieg Urodzinowy, Gdynia 02.2018)
HM - 1:38:26 (Onico Gdynia Półmaraton, Gdynia 03.2017)
M - 3:39:35 (40. Maraton Warszawski, Warszawa 09.2018)
LupeWawa94
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Decathlon ma bardzo dobre akcesoria i niedrogie. Począwszy od czapek po frotki i okulary do biegania. Nie przepłacasz, a swoją funkcję pełnią solidnie.
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

LupeWawa94 pisze:Decathlon ma bardzo dobre akcesoria i niedrogie. Począwszy od czapek po frotki i okulary do biegania. Nie przepłacasz, a swoją funkcję pełnią solidnie.

to jest takie pierniczenie. co konkretnie ma dobrego i dlaczego?
lunarglide
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Była już o niej mowa. Nike Daybreak.
Przyjemna czapka w kontakcie , wykonana solidnie, bardzo lekka ze sztywnym daszkiem. Korzystam z niej jako ochrony przed słońcem. Nie mogę powiedzieć , że dobrze odprowadza wilgoć bo wg mnie to mit w tym przypadku (moim przypadku). Być może to zależy od danej osoby i jej potliwości ale nie liczyłbym na wiele.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam Saucony kupioną kiedyś na targach przed maratonem. Jest chyba mniej obszerna od przedstawianych tu Asics'ów (dół czapki jest w linii daszka) a daszek ma składany na pół (wzdłuż przez środek), więc zajmuje bardzo mało miejsca w plecaku. Na miasto bardzo dobra, kilka razy się tylko w górach obawiałem, czy mi jej nie zwieje z głowy (wspomniana mniejsza obszerność czapki), ale nigdy tak się nie stało.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Rovit
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W czapeczce, która ma chronić od słońca bardzo ważnym elementem są porządne wentylatory. Każdy ma swoją markę, ja lubię asics wiec tą wybrałem i nie narzekam http://www.dobiegania.pl/odziez-do-bieg ... 12610.html Dodatkowo ja lubie ten materiał
McBob98
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Do biegania z tej firmy to raczej NIE ! Źle ludziom podajesz bo jeśli już asics to przede wszystkim to jest do gry plażowej w upalne dni. Na pewno taka czapka nie jest do biegania. Może być ale lepiej będzie jeśli się założy taką czapkę jak chociażby z firmy Nike.
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam ,
No to może i ja się dołącze do dyskusji heh o ile aktualne ja biegam w tej czapce i bardzo dobrze się biega i cena też przyjemna
http://www.decathlon.pl/czapka-z-daszki ... 25852.html
NEVER GIVE UP
elter
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Myślałem do tej pory, że Nike z Drifitu, ta z kolebocącym się daszkiem (swoją drogą ja to bardzo lubię, czasem specjalnie przestawiam głowę żeby się pomajtało) jest przewiewna ale ostatnio kupiłem czapaczkę z Inov-8a Hot Peak 40. Pod względem przewiewności jest genialna. Daszek ma sztywny i ani drgnie. Materiał przyjemny w dotyku. Jest bardzo lekka. Wadą jest to, że opaska potochłonna wokół głowy ma małą pojemność. Jestem z tych którym z czoła wypacają się hektolitry i lecą prosto w oczy:/, muszę więc pod spód używać oldschoolowej frotki albo buffa.

Wszystkie czapeczki jakie mam piorę w pralce co kilka (3-5) treningów. Wrzucam je razem z innymi rzeczami. Żadnej się nic nie stało a na matce każdej z nich jest żeby prać ręcznie.
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

elter pisze:na matce każdej z nich jest żeby prać ręcznie
matki tak już mają, wolą pranie ręczne :hejhej:
go get 'em tiger
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ