Qba Krause pisze:Dzięki za konstruktywną krytykę.
Pozwolę sobie w skrócie odnieść się - nie po to, żeby nakłaniać cię do zmiany zdania, szanuję Twoją opinię.
1. Ślady konkretnych treningów wrzucałem przez dwa tygodnie regularnie na forum do wątku o Fenixie. Omawiana kwestia była tam szerzej dyskutowana.
2. Celowy. Po pierwsze, nie miałem Fenixa 2. Po drugie, zaraz pojawi się, ze powinno być odniesienie do Ambita 3, bo to bezpośrednia konkurencja. Potem, że jeszcze do Polara V800, bo to trzeci gracz. Potem, że do FR920xt, skoro F3 był budowany w oparciu 0 920. A na koniec, że przydałoby się jeszcze porównanie do FR305, bo to kultowy model.
3. Celowy. To jest portal bieganie.pl i celowo nie pisałem o innych dyscyplinach. Zaraz wejdą kolarze i powiedzą - a o basenie napisaliście.
4. Nie sprawdziłem tego połączenia. Korzystałem z połączenia po kablu. Z tego co wiem raportowano też problemy z instalacją Garmin Express i wykryciem zegara połączonego z kompem kablem. Żaden pojedynczy przypadek - jak w teście- że coś się udało nie świadczy, że się uda zawsze, na innym systemie operacyjnym itd.
5. Nie rozumiem. Pisałem - nie mam smartfona, więc się nie łączyłem. Niestety ani Garmin, ani Naczelny nie udostępnili mi szmartfona żeby sprawdzić tę funkcjonalność. Może i dobrze, bo mam mocną reakcję alergiczną.
6. W wątku o fenixie napisałem kilkadziesiąt postów. mam wrażenie, że co najmniej drugie tyle przeczytałem. Brałem pod uwagę to, co piszą inni forumowicze, ale - jak zaznaczyłem na początku testu -
to nie miała być super wyczerpująca recenzja jak u DC Rainmakera. On z tego żyje, ja nie.
Pozdrawiam serdecznie.
Może to mój błąd bo oczekuję wyczerpującego testu na dany moment.
Pozdrawiam
T