koszulki z długimi rękawami - gdzie kupić ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja dzis sprawdzilam sportowa z dlugim rekawem ze zwyklej sieciowki. Wzorek paskudny , ale jestem zadowolona z wlasciwosci materialu ( zazwyczaj bardzo sie poce). Wzorek sie zakrylo ladniejszym singletem i jest OK! Ceny niepamietam bo kupilam rok temu synowi, ale on walnal w kat...musiala byc tania ,bo ja jestem przeciw zbednym wydatkom 

- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Może.pehop pisze:To może Ty źle je zadajesz? Googla Ci odłączyli za zadawnie niezrozumiałych zapytań, czy jak?
A co konkretnie uważasz za źle zadane/sformułowane ?
Sądzisz, że nie znam Google ?
A jak wg. Ciebie powinienem sformułować kryteria szukania, żeby znaleźć to o co mi chodzi - a nie jakiekolwiek inne koszulki biegowe z długim rękawem - napisz proszę jak to powinno być zrobione, a najlepiej wstaw link z efektami Twojego szukania, dzięki

Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak musisz sobie dupę podetrzeć, to też wołasz innych na pomoc?
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
-
- Zaprawiony W Bojach
To jest wszystko nic. Wczoraj jakiś gość pytał, jaki rozmiar skarpet ma sobie kupić.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja to wiem, ale mam ten komfort, że nie muszę nikomu nic udowadniać, a zwłaszcza Tobie.
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec