Zegarek multi

Awatar użytkownika
spens
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No u mnie wszyscy w Garminach biegają... więc na temat innych zegarków się nie wypowiem... ale to co w Suunto mnie oficjalnie odpycha to brak wibracji.... biegam w słuchawkach z muzą i zwykły sygnał co 1km jest dla mnie nie słyszalny więc bez wibry nawet nie szukałem zegarka.... druga sprawa to żeby cokolowiek zmienić w suunto musisz zegarek podłączyć pod komputer i zmienić na ich stronie a następnie wgrać to na zegarek... ja jednak wolę mieć wszystko pod ręką... biegnę taki trening to szybko w przeciagu 1-2 zmieniam tak jak chce... tak samo z treningami interwałowymi... w garminie może dowolny trening napisac na zegarku.

Jesli chcesz zegarek na codzien do noszenia to moze jakiegos polara.. np. m400 ale on jest chyba ubogi w funkcje rowerowe oprocz takich typowo podstawowych, a jego starszy brat v800 moze wychodzic poza twoj budzet.
Facebook / Endomondo / Garmin Connect

PB:
5k - 20:43 (parkrun Rumia, Rumi 02.2018)
10k - 41:48 (Bieg Urodzinowy, Gdynia 02.2018)
HM - 1:38:26 (Onico Gdynia Półmaraton, Gdynia 03.2017)
M - 3:39:35 (40. Maraton Warszawski, Warszawa 09.2018)
PKO
etd
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 45 min

Nieprzeczytany post

http://allegro.pl/zegarek-garmin-foreru ... 71361.html

witam ponownie, przed chwila wygralem tą licytacje ? czy mam sie obawiac wplacenia $ na konto ? cena niska, nowe konto, i wczesniej z tego konta licytowano ten zegarek, szkonczyla sie lizytacja na 750 pln i za kilka dni sie pojawił znow wlasnie aukcja z linku
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Teraz się pytasz? Trzeba było przed zakupem, to by Ci ktoś powiedział, że ufa albo nie ufa.Z drugiej strony liczba komentarzy na Allegro wskazuje, że nie jesteś tam od wczoraj i regulamin znasz.

Teraz pozamiatane. Warunki znałeś, zgodziłeś się na nie licytując. Płać.

Albo pisz do sprzedawcy, może wyśle za pobraniem. Albo odpisze, że zegarek się zepsuł /zniszczył i nie warto sobie głowy zawracać, poza negatywem.
praryba
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanie czy footpada i g310xt da się użyć do mierzenia kadencji na rowerze czy trzeba kupić dedykowane coś do tego celu?
etd
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

czasei ryzyko oplaca czasem nie ; w takiej cenie to jest okazja, jutro sie wyjasni jak zadzwonie

a ten 620 bedzie zliczał predkosc na rowerze czy trzeba kupic jakis czujnik ?
etd
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dalej nic nie kupilem, mam metlik w glowie,pomozecie jakos w wyborze z tego co jest uzywane na allegro i olx?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ