Było 6 osób, które wszystkie odpowiedzi miały poprawne. Ze wstępnych ocen wynika, że najszybszy był: Artek Sipika.
Ale przyjmujemy jeszcze ewentualne protesty.
Ja odpowiedziałem najpierw na pyt. 3,4 i 5, a potem, po przeczytaniu pyt. 6 wróciłem z powrotem do poprzednich żeby je poprawić. Skoro obie wersje są prawidłowe, a pytanie miało błąd, to myślę, że powinienem mieć czas skorygowany o to, co straciłem na poprawianiu.
Rafał
Mialem to samo z 300 gramami. Do tego drop 4mm mialy dwie pary butów, ale podalem tylko jeden z nich, bo polecenie było podaj dwie pary, czyli po jednej z kazdej grupy. A tak z ciekawosci to trzeba było w tym konkursie gdzies imie podawac?, bo ja widzialem tylko emaila, wiec nie wiem czy cos zle zrobilem czy nie?
Z wyspami byliśmy liberalni, akceptowaliśmy właściwie każdą odpowiedz powyżej 1000. Buty Heidi Klum tez dobrze podałes. Sprawdzę co było źle.
Wygrywali Ci najszybsi.
Ale rzeczywiście jeśli ktos poprawiał pytania to liczyła mu sie odpowiedz późniejsza.
Komisja analizuje sytuację.
Scenic, to samo u Ciebie. Poza tym, na pytaniu o buta z największą wysokością pięty wymieniasz trzy buty a w pytaniu o but z najbardziej agresywnym bieżnikiem wymieniasz Fresh Foam i 330.