Salomon Sense Pro Recenzja
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Wydaje mi sie ze trzeci chudy będzie mocno suchy
ot takie fatum tego roku
spokojnie w nich dasz radę niezależnie od pogody, no może poza początkiem zbiegu z Wielkiej Raczy w stronę Przegibka 
- TriSzerpa
- Wyga

- Życiówka na 10k: kiepska
- Życiówka w maratonie: kiepska
To będziemy mogli stwierdzić dopiero w okolicach 6,7 sierpniamarkus02 pisze:Wybieram się w nich na Chudego, a tam pewnie błota nie zabraknie.
Póki co trasa Chudego jest sucha, w kilku miejscach jest błoto, ale to takie płaskie odcinki między Raczą a Przegibkiem i zbieg z Trzech Kopców do Lipowskiej, gdzie błota nie ma raz na 34 lata
Pierwszą edycję Chudego przebiegłem w wytartych Cumulusach - dało się,jedną glebę zaliczyłem bo się na zbiegu zapatrzyłem. Więc w mantrach będzie się dało tym bardziej.
Trasa jest w miarę płaska, podłoże bardzo przyjazne, sporo ściółki, twardej gleby, kilka kamienistych zbiegów (w sumie to zbieguniów, takich bardzo króciutkich po 500 m) a całe przewyższenie jest skumulowane na kilku większych podejściach/zbiegach więc nie ma się co spinać z butami - takie moje zdanie.
-
KomPot
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45,44
Dzięki za info. Póki co buciki są wygodne i bardzo stabilne.
Ciekawa sprawa, jak biegłem w deszczu to zaliczyłem niejedną kałużę. Pomimo, że buty mają otok z gumy, który teoretycznie uniemożliwia usuwanie z nich wody, to wcale mi w nich nie chlupała. Oczywiście były mokre, ale biegło się wygodnie. Może to kwestia niezadługiego dystansu? Przebiegłem ok. 26km po lesie.
Ciekawa sprawa, jak biegłem w deszczu to zaliczyłem niejedną kałużę. Pomimo, że buty mają otok z gumy, który teoretycznie uniemożliwia usuwanie z nich wody, to wcale mi w nich nie chlupała. Oczywiście były mokre, ale biegło się wygodnie. Może to kwestia niezadługiego dystansu? Przebiegłem ok. 26km po lesie.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach

Generalnie da je się dobrze dopasować, ja mam wąska stopę i ściskam mocno wiązaniem
Rozmiar wg mnie standard , sugeruj się rozmiarem podanym w centymetrach
Rozmiar wg mnie standard , sugeruj się rozmiarem podanym w centymetrach
-
Pawel_W
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:21
- Kontakt:
dokładnie, ja się przesiadłem z Nike Zoom Wildhorse i patrzyłem na długość wkładki, są może minimalnie dłuższe, ale jak się mocno zwiąże to świetnie leżąrockduck pisze:Rozmiar wg mnie standard , sugeruj się rozmiarem podanym w centymetrach
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ktoś może cos więcej o tym bucie napisać ? Ile Wam wytrzymały ?
-
Pawel_W
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:21
- Kontakt:
w moim przypadku po < 200km dziura na zgięciu i zwrot pieniędzy 
-
mg79
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 37:48
Moje mają w tej chwili około 500km przebiegu i po wypraniu wyglądają praktycznie jak nowe. W tej chwili używam ich tylko podczas startów w przełajach i biegach górskich (10-21km), a wcześniej robiłem w nich interwały i biegi tempowe na szutrowych drogach.