Dzieki za wszelkie info!
Active czy twoj model ma pamiec okrazen? Na stronie jakos nie moge doszukac sie informacji. Dzieki!
Timex-monitory
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Niestety niema.
Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia ze stoperami i wydawało mi się oczywiste że stoper mierzący czas na okrążeniu zapamiętuje go, ale nie w tym przypadku.
Stoper posiada funkcję zliczania okrążeń z całkowitym czasem (funkcja split) lub liczenia czasu pojedynczego okrążenia (funkcja lap), ale bez pamięci
((
Poza tym jest ok. bardzo podoba mi się pasek zegarka (plecionka + rzep).
pozdr
Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia ze stoperami i wydawało mi się oczywiste że stoper mierzący czas na okrążeniu zapamiętuje go, ale nie w tym przypadku.
Stoper posiada funkcję zliczania okrążeń z całkowitym czasem (funkcja split) lub liczenia czasu pojedynczego okrążenia (funkcja lap), ale bez pamięci

Poza tym jest ok. bardzo podoba mi się pasek zegarka (plecionka + rzep).
pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Nie demonizujcie tak tego Polara - jest w miarę OK - zwłaszcza te z górnej półki, ale do komputera nawet w przenośni sporo mu brakuje. Bez wielu tych bajerów z np. s810 spokojnie sie można obyć bez straty dla jakości treningu
-
- Stary Wyga
Swego czasu po naszych, jakze pieknych, drogach jezdzilo cale mnostwo Fiatow 126p zwanych przeze mnie "maruchami". Mimo iz byly one dominujacym srodkiem transportu tuz za autobusem systemu "ogórek" to wcale nie byly najlepsze...
To tylko tak a propos dominacji.
Poza tym nie sadze by tylko jedna firma umiala zrobic dobry pulsometr. Robi je sporo producentow, ale nasz rynek pulsometrow jest niemal zmonopolizowany, a szkoda. Wszak konkurencja dobrze wszystkim wychodzi na zdrowie a juz najlepiej konsumentom.
To tylko tak a propos dominacji.
Poza tym nie sadze by tylko jedna firma umiala zrobic dobry pulsometr. Robi je sporo producentow, ale nasz rynek pulsometrow jest niemal zmonopolizowany, a szkoda. Wszak konkurencja dobrze wszystkim wychodzi na zdrowie a juz najlepiej konsumentom.
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle