Elbrus Ancona - TUNING

Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gdyby te buty kosztowały 500 PLN, producent na pewno by napisał, że są przeznaczone do stopy neutralnej, że zapewniają przepływ energii, poprawiają Twoje tętno spoczynkowe i samopoczucie Twojego psa ;-) Nie kosztują jednak tyle, więc nie płacisz za pensje copywriter'ów wymyślających te bzdury. Nie płacisz też za pensje specjalistów, którzy gonią w piętkę projektując coraz grubsze podeszwy a następnie wymyślając "systemy" mające być lekarstwem na problemy, które sami wcześniej stworzyli.
To są po prostu fajne buty w przystępnej cenie, które wg mojej oceny dają całkiem sporo swobody stopom, jak na ten stopień amortyzacji. O ich innych cechach już pisałem na samym początku roku. Jak nie tutaj, to w wątku o wyprzedażach.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
PKO
kocioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W sklepie Martes Sport dostępne za 89zł. Do jakich nawierzchni przeznaczony jest ten but?
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kocioł pisze:W sklepie Martes Sport dostępne za 89zł. Do jakich nawierzchni przeznaczony jest ten but?
Też je za tyle kupiłem.
Patrząc na podeszwę, to białe to jest pianka a gumowy bieżnik to te czarne elementy. Wniosek: buty są na twardą, płaską nawierzchnię.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
kocioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W takim razie lecę jutro je kupić, mam nadzieje ze bedą sie dobrze spisywać na asfalcie/kostce. A jak u ciebie z wytrzymałością? Mam jeszcze na oku adidas duramo 6(130) i pumy descendant(170) ale ciekawią mnie te elbrusy.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem jak z trwałością, bo to nie jedyne moje buty a ostatnio prawie wcale nie biegam. Miałem ich nawet nie kupować ale ciekawość wzięła górę :-) Moim zdaniem bardzo fajne buty.
Największa ich zaletą jest dla mnie elastyczność podeszwy. Pod tym względem nie ma nawet co porównywać do wymienionych przez ciebie wyżej:
Obrazek
kocioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za pomoc. Myślę, że za jakiś czas sam napiszę jak się spisują.
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kocioł pisze:W sklepie Martes Sport dostępne za 89zł. Do jakich nawierzchni przeznaczony jest ten but?
Hej :)

Rozumiem że za 89zł są w sklepie stacjonarnym? W sklepie internetowym kosztują 129,99zł...

Pozdrawiam,
Maciek
kocioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak 89 w stacjonarnym, ale ciekawostka bo wszystkie kolory damskich jak i czarne męskie kosztują 129.
Pierwszy trening na początku jakieś 4 km strasznie bolały piszczele. Niewiem jak to okreslic ale wydaje mi sie ze musiałem buty troche "rozbiegać". Pod koniec treningu wszystko bylo już w porządku i jestem zadowolony.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kocioł pisze:Pierwszy trening na początku jakieś 4 km strasznie bolały piszczele. Niewiem jak to okreslic ale wydaje mi sie ze musiałem buty troche "rozbiegać". Pod koniec treningu wszystko bylo już w porządku i jestem zadowolony.
Biegasz od dawna? W jakich butach dotychczas biegałeś? Jeśli to się będzie powtarzało to albo musisz przez jakiś czas zmniejszyć biegany dystans, albo biegać na zmianę z innymi butami.
kocioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie biegam zbyt długo, ale ze sportem zawsze miałem wiele wspólnego tylko bieganie ograniczalo sie do rozgrzewki itp. Obecnie biegam od jakiegoś miesiąca 2-3 razy w tygodniu. Wczesniej biegałem w tym http://www.overstock.com/Clothing-Shoes ... oduct.html męskie i inny kolor aczkolwiek powoli robią się do wyrzucenia bo siateczka pęka w kilku miejscach. Jutro drugi trening i zobaczę jak będzie.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Operacja "Wolny Elbrus"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bo nie może być tak, żeby innowacja dekady nie znalazła godnych naśladowców.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ