Stroje startowe z napisem Polska

Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kledzik - masz już ten strój narodowy z Newlina ?
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
PKO
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Dawidek on 8:53 pm on Feb. 21, 2003
Kledzik - masz już ten strój narodowy z Newlina ?
Powinien nadejsc w poniedzialek. Problem jednak w tym, ze nadejdzie na moj polski adres, a ja jestem w Bawarii... Jak wszystko dobrze pojdzie zobacze go dopiero na przelomie lutego i marca.

Pan Rafal z newline twierdzi, ze wykonywali niedawno bardzo podobne stroje dla reprezentacji Polski w 5-boju nowoczesnym. Mam wiec nadzieje, ze bedzie to dobry produkt.

kledzik

PS. Dawidek, z twoimi kolanami to cos powaznego?
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawidek, z twoimi kolanami to cos powaznego?
Dzięki Fredzio, że się martwisz o moje nogi. Mam nadzieję że to tylko przetrenowanie, brak odpoczynku i już takie wiosenne przesilenie. Bolą mnie całe kolana, ze wszystkich stron, z góry i z dołu i trwa to już 4 dni. Boję się jakieś infekcji, dziś nawet pierwszy raz w tym roku nie poszedłem biegać :(
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from wojtek on 6:03 pm on Mar. 2, 2003
wracajac do tematu...
Niezle! Czym predzej wpisalem w niemieckim e-bay haslo "polnisch". Ukazalo sie jednak oprocz calej masy slownikow kilka plyt z naszymi zespolami, pare romansow Harleqina (czy jak to sie pisze...), bardzo interesujaca pozycja niemieckojezyczna, ktorej tytul w tlumaczeniu brzmi "Smierc mowi po polsku. Okrocienstwa polskie na ludnosci niemieckiej w latach 1919-1945)" , itd. Jednak koszulek z godlem nie znalazlem. Nie ma to jak Ameryka!

Doszly zas do mnie koszulki, ktore zamowilem w rodzimym newline (Sport Gorski. Jerzy Gorski - http://www.sport-gorski.pl ) Wygladaja bardzo solidnie i naprawde ladnie. Koszulki sa biale, na plecach napis POLAND, na lewej piersi nieduze godlo. Szkoda, ze nie mam aparatu cyfrowego, zalaczylbym zdjecia. Bedziecie musieli na to poczekac az "wypstrykam" caly film, a to moze potrwac. Nie chce dawac tu jakis ostatecznych ocen, musze sprawdzic jak sie w tych ciuchach biega, jak beda zachowywac sie w praniu... Pierwsze wrazenie jest jednak jak najbardziej OK!

kledzik
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślałem, że koszulka bedzie czerwona z białymi wstawkami po bokach :ojoj:
A jak spodenki - jaki kolor, mają tez jakiś dodatkowy nadruk ?
Kledzik - ile "zabuliłeś" za napisy ?
                                   ( Iz 40, 30-31 )
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Koszulka jest Dawidku biala bo taka wlasnie zamowilem, spodenki zas czerwone. Jezeli bardziej odpowiadaja Tobie inne kolory - nie ma problemu. Wejdz na strone http://www.sport-gorski.pl i kliknij katalog.

Nie, ze nie chce ale naprawde nie potrafie odpowiedziec ile zaplacilem za napisy. Skladalem wieksze zamowienie: koszulki z krotkim i dlugim rekawem, leginsy, szorty... i targowalem laczna cene. Najlepiej napisz maila lub zadzwon (kontakt znajdziesz na stronie www) . Ja kontaktowalem sie z panem Rafalem Gosko z Glogowa i musze powiedziec, ze jestem z tego bardzo zadowolony (fachowa porada, terminowa dostawa, gotowosc do udzielenia rabatu)

kledzik
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj przyszla do mnie wygrana z ebay - komplet reprezentacyjny . Koszulka z krotkim rekawkiem i do tego spodenki na szelkach , z napisem Polska .
Kieszonki z tylu koszulki mozna wykorzystac np . biegnac maraton . Ze zdjec z Wiazownej widac , ze koszulki kolarskie nie sa obce biegaczom .

Producentem jest  BCM Nowatex

Tak wyglada koszulka ( z tylu napis POLSKA )

Obrazek

A tak spodenki

Obrazek

(Edited by wojtek at 3:57 am on Mar. 6, 2003)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
blablapunktde
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehehe
zamiast Polska proponuje POLAND aby inni wiedzieli co to inaczej moga was potraktowac jako zwiastonow Mao Tse Tunga hehehe
spodenki sa swietne ...jak ulepisz batona to masz szanse zaniesc go na mete hehehhe
dawidek nie badz smutny !! kledzik zamow 1 z gwiazdka!!
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dawidek nie badz smutny !! kledzik zamow 1 z gwiazdka!!
:hahaha: - bla... zaczynasz mi się podobać ( czasami ) :hahaha:
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
blablapunktde
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@pawel gdzies ty zabladzil na tym Marathonie???
bylem na wielu marathonach ....ale strojow narodowych na nich nie widzialem (moze bylem za szybko)hehhehee
Po prawej stronie dla odroznienia patriotow z wybrzeza polecam Marysie!!! z czestochowy.... :-XX
bawcie sie dobrze i oderwijcie rekawy........:-)
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy ktos wie, czy w Polsce mozna gdzies kupic stroj sportowy, w ktorym dzisiaj startowal Derek Miles z USA (znak zapytania)
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam zamiar w najbliższym czasie zakupić taki narodowy komplet stroju - do biegania oczywiście.
Nie potrafie się jednak zdecydować na rozmiar koszulki, bo dotychczas nie mam takowej z firmy Newline. Mam spodenki w rozmiarze L a co do koszuli to chcę was prosić o pomoc. Zmierzyłem posiadane koszulki i widzę, że potrzebuję taki rozmiar aby obwód koszulki na wysokości klatki piersiowej wynosił około 95 cm.
Jesli ktoś ma kuszulki z Newline, a najlepiej model Singlet z serii  Team Line to proszę o wykonanie pomiaru i poradzenie mi w wyborze rozmiaru dla mojego stroju.

Kledzik - Ty masz napewno, pomoż :taktak:
                                   ( Iz 40, 30-31 )
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Dawidek on 5:22 pm on Mar. 21, 2003

Jesli ktoś ma kuszulki z Newline, a najlepiej model Singlet z serii  Team Line to proszę o wykonanie pomiaru i poradzenie mi w wyborze rozmiaru dla mojego stroju.

Kledzik - Ty masz napewno, pomoż :taktak:
Dawidek, nosze koszulki L. Maja one obwod ok. 105 cm.

Niedawno w rozne rozmiary koszulek new line zaopatrzyla sie Grupa Trojmiejska. Napisz do Olka (kapitana GT) pewnie Tobie pomoze.

Najlepiej zas skontaktuj sie bezposrednio z Rafalem z new line:

tel. (076) 8332372
kom. 0504225878
newline@post.pl

kledzik
Awatar użytkownika
darekawa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W niedawno zakonczonym Boston Marathon 16 miejsce z czasem 2:29:00 zaja Wieslaw Perszke, startowal w stroju narodowym. Niestety nie wiem jak wstawic zdjecie ale podam na nie link http://www.mensracing.com/photos/boston03/boston21.jpg
Pozdrawiam Darek
A men is only as big as the dreams he dares to live.  
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ