Nike SHOX

krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

NewBalance ma podobne pomysly marketingowe. Niedawno czytalem o tym na ich stronach. Nie pamietam, czy to byl van, czy stoisko przy wybranych imprezach biegowych. Do Polski raczej nie przyjada. :(

(Edited by krzysiekk at 1:10 pm on July 22, 2002)
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
PKO
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Polska pod względem nasycenia rynku w prawdziwe buty biegowe i fachowości obsługi to ogromne zacofanie. Tylko siąść i :chlip:
Awatar użytkownika
grubcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Awatar użytkownika
mucherek
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Co do Bowermanow, to jedyne jakie widzialem w sklepach, to Air Skylon - pojawil sie ostatnio w Athlete's Foot, za 370 zl. Mam niejasne wrazenie, ze widzialem tez Air Structure bodajze w Giacomelli, ale nie jestem pewien.

Ja mecze aktualnie Air Dual - nie jest to seria Bowerman, zwykle do biegania, ale i cena przystepniejsza (220 zl), a biega sie calkiem niezle - na mojej stopie leza przyzwoicie, maja juz spokojnie 400-500 km na liczniku, co przy moich 85 kg nie jest chyba znowu tak malo, trzymaja sie przyzwoicie i naprawde wygodnie sie biega (Choc poczatki w nich byly bardzo ciezkie - bol w stopie i goleni, ktory jednak po 10 km przeszedl).
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from mucherek on 1:52 pm on July 23, 2002

Ja mecze aktualnie Air Dual - nie jest to seria Bowerman, zwykle do biegania, ale i cena przystepniejsza (220 zl), a biega sie calkiem niezle - na mojej stopie leza przyzwoicie, maja juz spokojnie 400-500 km na liczniku, co przy moich 85 kg nie jest chyba znowu tak malo, trzymaja sie przyzwoicie i naprawde wygodnie sie biega (Choc poczatki w nich byly bardzo ciezkie - bol w stopie i goleni, ktory jednak po 10 km przeszedl).
a są na podeszwie BRS1000? jeśli tak to czy mógłbyś napisać ja to się sprawuje bo ja trochę jestem zaskoczony - myślałem że będzie lepiej.
Awatar użytkownika
Unleashed
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Michael: Co ty bredzisz? A to w czym biegalem dzien przed maratonem warszawskim to buty widmo? Zostawielm legitke i chlopaki z tej pomaranczowej furgonetki-widmo bowermana wypozyczyli mi idealnie pasujace Skylonki i moglem pobiegac dow woli przez pare godzin. Swoja droga fajne butki na szose.
------------------------------------------------
no pain, no gain
------------------------------------------------
Awatar użytkownika
Michael
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bez aluzji prosze, to ze nie kursuje w polsce wyczytalem na oficjalnej stronie nike-bowermann, wiec jak juz to pretensji nie kieruj do mnie tylko do NIKE!!
swoja droga to tez widzialem ten van, i to nawet u mnie w miescie - podczas biegu ulicznego im. Bronka Malinowskiego

jeszcze jedno, zauwaz drogi kolego (byc moze kolezanko - nie wnikam) ze pisalem o tym ponad rok temu, od tego czasu wiele moglo sie zmienic..

(Edited by Michael at 9:56 pm on Sep. 16, 2003)
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
Awatar użytkownika
bakus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

co do tych shox'ów to opłaca sie je kupić dla szpanu, sa wygodne, ale tak szybko sie rozwalają że...
Mi ostatnio sprężyna pękła........
>>>NIKE<<<
Ola.M
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Oryginalnie zrobione do gry w kosza i mają nie sprężyny a puste kolumny z poliuretanu które bardzo dobrze amortyzują wstrząsy z pięty. Teraz jest już tyle wersji szoxów że i do biegania coś wybierzesz i tego co wiem buty sprawdzone i wytrzymałe.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ