Gdzie kupujecie sportową odzież?
- Octavia
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam w planach zrobić zakupy w decathlonie przez neta bo nie ma go w moim mieście. Jest kilka fajnych rzeczy, ceny przystępne. Jak coś kupie to na pewno opisze to i owo:)
gg 44196954
-
- Rozgrzewający Się
Niestety nie ma u mnie deca (widzę, że mają ładny popyt skoro każdy tam się obkupuje) korzystam z neta, ewentualnie intersport
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, 23:22 przez Wajper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
ostatnio wszedłem do Reserved. Tam też pojawiła się "kolekcja" dla biegaczy. Koszulki, bluzy (jakiś rodzaj softshellu), żółciaste kurtki (bez wywietrzników na plecach), spodenki. Ceny trochę dziwne jak dla mnie...
-
- Rozgrzewający Się
Bo tam się metka liczy
Raczej kupuję odzież w marketach jak trafię jakąś promocję

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 00:25 przez Ramla, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
w 4F są teraz obniżki - typowo biegowych rzeczy mają mało ale mi się udało fajną męską koszulkę do biegania wyrwać za 19,90 (przez internet te same obniżone ceny). Wykonanie i materiał super jak za te pieniądze http://4fsklep.pl/%5Bt4l13-tsmf202%5D_t ... 45640.html
- cava
- Zaprawiony W Bojach
4F ma naprawdę fajną jakość. Mam koszulkę i skarpetki letnie do biegania.
Koszulka OK - ładna i dobra jakościowo, a skarpetki to najlepsze skarpetki na lato jakie mam, przewiewne. miejscami luźniej tkane- SUPER.
o takie: http://4fsklep.pl/%5Bc4l13-sod109%5D_sk ... 45062.html
Kupuję różnie. W 90% stacjonarnie bo lubię przymierzyć przed zakupem, dotknąć, obejrzeć wykończenie.
Głównie staram się upolować coś w Outletach albo sklepach fabrycznych, czekam na promocje.
Raczej szukam konkretnych marek i konkretnych linii.
Koszulka OK - ładna i dobra jakościowo, a skarpetki to najlepsze skarpetki na lato jakie mam, przewiewne. miejscami luźniej tkane- SUPER.
o takie: http://4fsklep.pl/%5Bc4l13-sod109%5D_sk ... 45062.html
Kupuję różnie. W 90% stacjonarnie bo lubię przymierzyć przed zakupem, dotknąć, obejrzeć wykończenie.
Głównie staram się upolować coś w Outletach albo sklepach fabrycznych, czekam na promocje.
Raczej szukam konkretnych marek i konkretnych linii.